Siya Kakkar (TikTok Star) Wiki, Bio, sinucidere, vârstă, iubit, înălțime, familie, carieră, valoare netă, fapte

Siya Kakkar a fost în mare parte renumită pentru videoclipurile sale de dans ale TikTok, care au adunat milioane de vizualizări și aprecieri. Deși era cunoscută pentru videoclipurile sale de dans, se pare că începuse realizând videoclipuri comice cu buze și apoi trecuse pentru a deveni o vedetă dansatoare TikTok. Influențierul emergent pe rețelele de socializare a fost evident pe drumul către succesul masiv. Ultimul ei videoclip pe Instagram a fost postat în urmă cu doar șase zile, în timp ce a postat un videoclip cu ea pe Instagram cu doar câteva zile înainte de moartea ei. Senzația târzie TikTok avea doar 16 ani și avea peste un milion de adepți pe portal. De asemenea, s-a bucurat de un număr semnificativ de persoane pe Instagram, unde a avut și peste 100.000 de adepți.

Potrivit rapoartelor, șeful agenției de management al talentelor Siya a dat o declarație în care a declarat că regretatul star TikTok tocmai aseară a vorbit despre o nouă colaborare de melodie. Managerul agenției a mai dezvăluit că Siya era într-o dispoziție bună și perfect în regulă. O privire rapidă pe pagina lui Siya, fie pe Instagram, cât și pe TikTok, poate demonstra că influența târzie a fost bună cu crearea de conținut și a creat adesea videoclipuri distractive pentru fanii ei.

Vârstă, înălțime, greutate și statistici fizice

Fosta vedetă Tiktok avea 16 ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare, 3 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Avea părul negru și are o pereche de ochi negri. Măsurătorile corpului ei au fost de 34-26-35 inci. Poartă o sutienă de mărimea de 32 B.

Suicidul Siya Kakkar

Potrivit surselor, vedeta TikTok Siya Kakkar s-a sinucis pe 25 iunie la reședința sa din Delhi. S-a sinucis agățându-se în casa ei noaptea, pe 25 iunie 2020, în blocul Geeta Colony 13, Delhi. Motivul din spatele morții sale este încă necunoscut și, conform ultimelor rapoarte, ancheta poliției este în curs.

Într-un moment în care națiunea nu s-a împăcat încă cu moartea lui Sushant Singh Rajput, un caz șocant al vedetei TikTok, în vârstă de 16 ani, SIya Kakkar, a șocat pe toată lumea. Știrile devastatoare i-au făcut pe fanii săi să fie extrem de triști și se adună condoleanțe pe rețelele de socializare. Moartea vedetei de pe rețelele de socializare Sia a reînviat amintirile cazului de sinucidere al actorului din Bollywood Sushant Singh Rajput. Ambii păreau absolut normali înainte de sinucidere. Ceea ce s-a întâmplat este că Siya a îmbrățișat moartea. Dacă primea amenințări pe rețelele de socializare, atunci de ce nu a informat familia, managerul său sau poliția. Poliția încearcă să afle. Comisarul adjunct de poliție al districtului, Amit Sharma, spune că în prezent familia Sia nu este în măsură să vorbească. Doar după ce vorbești cu familia, se va afla adevărata cauză a sinuciderii.

Știrile devastatoare i-au făcut pe fanii săi să fie extrem de triști și se adună condoleanțe pe rețelele de socializare. „Steaua Tik Tok de 16 ani, Siya Kakkar, se sinucide. Avea toată faima, peste 1 milion de adepți pe Tik Tok, adepți lakh și sub contul ei de Instagram.

Unul dintre urmașii ei a postat pe Twitter: „Pur și simplu nu pot înțelege ce se întâmplă cu oamenii? De ce s-ar sinucide un tânăr de 16 ani? Se înrăutățește zi de zi. Om Shanti ”.

Un alt tweet a spus: „#siyakakkarSuicidele cresc în fiecare zi, trebuie să depunem eforturi pentru a o opri. Vă rugăm să încercați să înțelegeți ceilalți oameni îi ajută dacă sunt îngrijorați. Dați-le spațiu dacă // necesită.

Citește și: Faisal Shaikh (Faisu) Net Worth, Girlfriend, Age, Bio, Wiki, Height, Weight, Facts

Siya Kakkar Boyfriend & Dating

Se întâlnea cu cineva Siya Kakkar? Probabil că era singură și nu se întâlnea cu nimeni. Nu fusese văzută cu nimeni cu care pare să nu fie implicată romantic. Era singură și nu a fost căsătorită. De fapt, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public. Era concentrată total pe carieră și studii. De fapt, cu o zi înainte de sinucidere, ea vorbise cu agenția de gestionare a talentelor. El a dat o declarație în care a afirmat că „regretatul star TikTok tocmai aseară a vorbit despre o nouă colaborare de melodie”.

Citește și: Riyaz Aly (TikTok Star) Net Worth, Girlfriend, Age, Bio, Wiki, Height, Weight, Facts

Siya Kakkar Wiki

Wiki / Bio
Nume realSiya Kakkar
PoreclăSiya
Vârstă16 ani (decedat)
Zi de nastere2004
Data morții25 iunie 2020

(S-a spânzurat în casa ei)

Cauza morțiiSinucidere
Locul decesuluiBlocul Geeta Colony 13, Delhi
ProfesieTikTok Star, Personalitatea rețelelor sociale
Renumit pentruMilioane de adepți sub TikTok

și contul Instagram

Locul naşteriiDelhi, India
Naţionalitateindian
SexualitateDrept
Religiehinduism
GenFemeie
EtnieDescendență multiracială
ZodiacBalanță
Reședința curentăBlocul Geeta Colony 13, Delhi
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'3 "

Centimetri: 161 cm

Metri: 1,61 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Lista fostului prietenNecunoscut
Iubitul actualSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieSub absolvent
UniversitateColegiul Sf. Ștefan, New Delhi
ŞcoalăLiceul St. Xavier, New Delhi
Favorită
Culoare preferataRoșu și negru
Bucătăria preferatăNord-indian și chinez
Actor favoritShahrukh Khan
Actrita preferataKareena Kapoor
Destinația preferată de vacanțăParis
Hobby-uriDans, călătorie
Bogatie
Valoarea netăAproximativ Rs. 1 -1,5 Lacuri
Sponsori / AnunțuriAproximativ Rs. 50.000
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, TikTok

Citește și: Arishfa Khan (TikTok Star) Bio, Prieten, Înălțime, Greutate, Vârstă, Întâlniri, Valoare netă, Fapte

Bio, familie și viață timpurie

Tiktoker Siya Kakkar s-a născut în 2004 în Delhi, India. Deține naționalitatea indiană. Ea aparține unei familii bogate din Delhi. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Dar are și frați. În ceea ce privește educația, ea a urmat liceul St. Xavier's, New Delhi și a urmat absolvirea Colegiului St. Stephen's, New Delhi.

Carieră

Vorbind despre cariera ei, a fost o populară vedetă indiană TikTok care a adunat peste 1 milion de adepți. Era populară și pe Instagram și avea acolo 120.000 de adepți acolo. A fost prezentată în câteva videoclipuri de dans ale canalului YouTube, „Fluidic Dance Academy”.

Citește și: Alia Bhatt (actriță) Iubit, Bio, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Câștigase un nume la o vârstă fragedă. În popularitate, ea a depășit multe dintre vedetele Tiktok ale vârstei sale. Popularitatea lui Siya Kakkar a fost că fanii ei așteptau fiecare videoclip nou de pe Tiktok. În același timp, Siya era o celebritate populară pe social media și acesta este motivul pentru care fanii ei sunt destul de surprinși de această veste. Fanii săi vor să știe și care sunt motivele pentru care Sia s-a sinucis?

Valoarea netă a Siya Kakkar

Siya Kakkar a fost un renumit Tiktokstar a cărui valoare netă a fost estimată în jurul valorii de Rs. 1-1,50 lac într-o lună de la videoclipurile ei distractive și de dans TikTok și de la sponsorii și agenții de publicitate plătiți.

Citește și: Deepika Padukone (actriță) Bio, Wiki, Soț, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Fapte despre Siya Kakkar

  • Siya Kakkar a trăit cu familia în Geeta Colony, Delhi.
  • Recent, ea și-a împărtășit videoclipul de dans într-o poveste de pe contul ei de Instagram, în care a fost văzută dansând cu melodii punjabi.
  • Se spune că obișnuia să împărtășească zilnic astfel de videoclipuri de dans pe rețelele de socializare, pentru care primea și amenințări.
  • Potrivit familiei, Siya Kakkar arăta normal ca de obicei în ziua sinuciderii.
  • Nu numai acest lucru, ea a vorbit și cu managerul ei aseară, la acea vreme părea normală din conversație.
  • Într-o astfel de situație, nimeni nu poate înțelege de ce Sia a făcut asta?
  • În prezent, poliția investighează fiecare nivel al morții sale.
  • S-a sinucis agățându-se în casa lui aseară, pe 25 iunie 2020.
  • Familia Siya Kakkar și prietenii ei apropiați sunt șocați și supărați de moartea sa prematură.
  • Oamenilor le este greu să creadă de ce au făcut un pas periculos precum sinuciderea.

Citește și: Nisha Guragain (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlnire, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found