Helena Bruder (TikToker) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Helena Bruder este o vedetă canadiană TikTok și senzație de internet. Ea a susținut calitatea de star ca creator de conținut popular pe TikTok, câștigând o bază de fani de peste 850.000. Încarcă în principal videoclipuri cu încetinitorul. Numele ei de utilizator era hbruder_2k16. De asemenea, ea conduce un canal „YouTube”, care găzduiește o varietate de conținut distractiv. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Helena Bruder.

Helena Bruder Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Helena Bruder? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Helena Bruder Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale Helenei Bruder? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C.

Helena Bruder Age

Câți ani are Helena Bruder? Ziua ei de naștere cade pe 24 septembrie 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Canada.

Citește și: Tinkerprincess0 (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Helena Bruder Wiki

Helena BruderWiki / Bio
Nume realHelena Bruder
PoreclăHelena
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă18 ani
Zi de nastere24 septembrie 2002
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20.000 $ (USD)

Familia Helena Bruder

Numele tatălui și al mamei Helenei Bruder nu sunt cunoscute. Are și frați. Are frați numiți, Alisha, Savannah, Makayla, Tristan, Keagan, Kayden și Mila. De asemenea, are doi frați vitregi. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Helena Bruder Boyfriend

Cine este iubitul Helenei Bruder? Este singură și se bucură la maximum de viața ei de singurătate. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscută.

Helena-Bruder-fapte

Citește și: Megan Guthrie (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Helenei Bruder

Cât costă valoarea netă a Helenei Bruder? Și-a început cariera în social media prin „TikTok” în prima jumătate a anului 2016. În curând, videoclipurile ei „TikTok” au câștigat multă popularitate. Conținutul postărilor sale „TikTok” a variat de la sincronizarea buzelor la videoclipuri cu încetinitor. Valoarea sa netă este estimată la peste 20.000 USD (USD).

Helena Bruder Fapte

  1. Helena Bruder a postat o sincronizare a buzelor cu piesa „Demons” a Imagine Dragons la mijlocul anului 2018.
  2. S-a alăturat comunității YouTube în ianuarie 2012.
  3. Este foarte activă pe „TikTok”.
  4. Pe această aplicație, ea postează de obicei videoclipuri de dans și sincronizări ale buzelor.
  5. Acum are peste șapte milioane de fani „TikTok”.
  6. Îi place croasantele.
  7. Culorile ei preferate sunt gri, violet și alb.
  8. Italiana este bucătăria ei preferată.

Citește și: Payton Porter (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte