Paige O'Brien (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Paige O'Brien este o vedetă de socializare, cu peste 305.000 de adepți pe pagina sa de Instagram, „paigeobrienn.” Ea a câștigat mai întâi importanță ca personalitate pe internet atunci când imaginile ei drăguțe. Ea este, de asemenea, un model aspirant și vrea să-l facă mare în lumea modei și a divertismentului. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Paige O'Brien.

Paige O'Brien Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Paige O'Brien? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Paige O'Brien? Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-38 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 32 C. A continuat să posteze fotografii interesante pe Instagram, care au ajutat-o ​​să adune fani.

Paige O’Brien Age

Câți ani are Paige O'Brien? Ziua ei de naștere cade pe 7 decembrie 1990. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Și-a petrecut copilăria cu sora ei mai mare, care a fost o figură mamă pentru Blake. Într-unul dintre videoclipurile sale de pe YouTube, Paige O'Brien spusese că sora ei a avut grijă de ea când era mică. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Paige O'Brien Soț

Cine este soțul Paige O'Brien? Este căsătorită cu Josh Peck, din iunie 2017. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Ei au întâmpinat un fiu pe nume Max pe 31 decembrie 2018.

Citește și: BadKid.Jay (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

Paige O'Brien Wikipedia

Paige O'BrienWiki / Bio
Nume realPaige O'Brien
PoreclăPaige
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă29 de ani
Zi de nastere7 decembrie 1990
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiMax
Soț / SoțieJosh Peck
Valoarea netăaproximativ 800.000 $ (USD)

Paige O'Brien Net Worth

Care este valoarea netă a Paige O'Brien? Ea a câștigat importanță ca vedetă pe rețelele de socializare atunci când contul ei de Instagram a adunat mai mult de 305 K + de adepți. În multe dintre pozele sale de pe Instagram, ea și-a etalat fizicul tonifiat. Valoarea sa netă este estimată la peste 800.000 USD (USD).

Citește și: Lauren Pisciotta (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Paige O'Brien Carieră

Paige O'Brien are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează! Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Paige O'Brien Fapte

  1. Paige O'Brien este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. Ii place sa se faca cerneala.
  3. A lucrat ca director de film și editor la filme precum Let Go, Black Wolf și Tell Me a Story.
  4. Această tânără este, de asemenea, o credincioasă a tuturor lucrurilor fericite și însorite și nu se va opri la nimic care să te infecteze cu pofta ei de viață!
  5. Pasiunea ei de a-și face publicul să râdă fără efort și de a-și construi încrederea prin împuternicire este cauza principală care face din jocul ei de socializare unul puternic.

Citește și: Zaywoah (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found