Piper Perri (actriță adultă) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Piper Perri este o actriță americană de film pentru adulți și personalitate în social media. Era la sfârșitul adolescenței când a început pentru prima dată în industrie. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, măsurătorile corpului, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Piper Perri.

Piper Perri Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Piper Perri? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători ale corpului Piper Perri

Măsurători ale corpului Piper Perri: Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Piper Perri Bio, Age & Family

Câți ani are Piper Perri? Ziua ei de naștere cade pe 5 iunie 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Harrisburg, PA. De asemenea, ar trăi în Maryland, Florida, New Orleans, Hawaii, Texas și Arizona. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Mama ei a lucrat o vreme în industria adulților. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Mia Khalifa (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Piper PerriWiki / Bio
Nume realPiper Perri
PoreclăPiper
Faimos caActriță adultă,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere5 iunie 1995
Locul naşteriiHarrisburg, PA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 800.000 $ (USD)

Prietenul Piper Perri

Cine este iubitul lui Piper Perri? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Piper Perri Net Worth

Care este valoarea netă a lui Piper Perri? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 800.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Angela White (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Piper Perri Carieră

Piper Perri este o vedetă de socializare. Și-a început cariera în industria filmului pentru adulți la cea mai tânără vârstă posibilă de 18 ani în 2013. De asemenea, este antrenor de fitness. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Piper Perri Fapte

 1. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
 2. Este un iubitor de animale de companie avid.
 3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 5. Piper a făcut imaginile mai uimitoare, lăsându-i să treacă blondele peste partea dreaptă a feței.
 6. Părul ei blond era măturat în sus și peste partea stângă, astfel încât să-i acopere ochiul.
 7. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 8. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
 9. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 10. Ea este singură în aceste momente.
 11. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 12. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 13. Albastrul este culoarea ei preferată.
 14. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
 15. Toate seriile de imagini împărtășite de Piper se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.

Citește și: Kimmy Granger (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte