Djarii (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Fapte

Djarii este un jucător britanic de socializare. Este cunoscută mai ales pentru fluxurile sale live de pe „Twitch” și pentru apariția sa online pe „World of Warcraft.” A câștigat o bază impresionantă de fani prin fluxurile sale live de jocuri. Djarii deține un canal ‘YouTube’ unde își postează fluxurile live de jocuri. Spre deosebire de alte jucătoare de sex feminin online, Djarii prezintă o raritate de prudență care a ajutat-o ​​să câștige proeminență în scenariul de jocuri video online. Acum este considerată una dintre cele mai proeminente jucătoare din „World of Warcraft” din lume. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea.

Djarii Age

Cati ani are Djarii? Ziua ei de naștere cade pe 25 iulie 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Anglia.

Djarii Height & Weight

Cât de înalt este Djarii? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători Djarii

Care sunt măsurătorile corporale ale Djarii? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea 34 B.

Djarii-age

Numele Djarii Rea

Care este numele real al lui Djarii? Numele ei real este Sophia White. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Ea provine din Anglia și s-a descris pe Instagram ca fiind fabulos britanică.

Citește și: Ibabyrainbow (Twitch Steamer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Djarii Wiki

DjariiWiki / Bio
Nume realSophia White
PoreclăDjarii
Faimos caTwitch Star, Social Media Star
Vârstă26 de ani
Zi de nastere25 iulie 1994
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleScott McMillan, AKA Methodsco
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Djarii

Cine este iubitul lui Djarii? Ea are o legătură romantică cu Scott McMillan, AKA Methodsco. Este un jucător britanic. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Citește și: Missypwns (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Fapte

Djarii Net Worth

Cât este valoarea netă a Djarii? A spus că inițial a început să transmită streaming după ce a fost încurajată de partenerul ei. Se difuzează în flux din cel puțin 2014. Și-a folosit câștigurile din „Twitch” pentru a plăti datoriile mamei sale. Djarii încă joacă ‘Fortnite’ pe ‘Twitch’ și adesea face echipă cu alte streamere precum Myth, Pokimane, Sonii și Alexia Raye. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Fapte Djarii

  1. De asemenea, Djarii își încarcă conținutul ‘Fortnite’ pe canalul ei ‘YouTube’.
  2. De asemenea, postează imagini pe „Instagram”, unde a câștigat mii de adepți.
  3. Unele dintre postările „Instagram” ale lui Djarii au fost sponsorizate de mărci precum „Gymshark”, „Urban Outfitters” și „Forever 21.”
  4. Este un iubitor de animale de companie.
  5. Îi place să călătorească și să facă cumpărături.

Citește și: LuluLuvely (Twitch Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found