Catherine Wiggins (soția Bradley Wiggins) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Catherine Wiggins este celebra soție americană a popularului ciclist britanic, Bradley Wiggins. Bradley trece sub numele de „Wiggo” și este, de asemenea, principalul ciclist britanic care a câștigat de fapt Turul Franței care a avut loc în 2012. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, Varsta, Înălțime, Greutate, Soț, Corp al Catherine Wiggins Măsurători, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Catherine Wiggins Age

Câți ani are Catherine Wiggins? Are 34 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Michigan.

Catherine Wiggins Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Catherine Wiggins? Are o înălțime medie de 5 picioare și 5 inci. Fiind actriță, este în formă și sănătoasă, cântărind în jur de 55 Kg. Are ochi căprui închis, cu părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Citește și: Hilary Buckholz-Monrean (fosta soție Jason Mesnick) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Catherine Wiggins Wiki

Catherine WigginsWiki / Bio
Nume realCatherine Wiggins
PoreclăCatherine
Faimos caSoțul lui Bradley Wiggins
Vârstă34 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiBen, Rebeca și Isabella
SoțBradley Wiggins
Valoarea netăaproximativ 5 milioane USD (USD)

Catherine Wiggins Bio & Family

Numele tatălui și mamei Catherine Wiggins nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Soțul Catherine Wiggins

Cine este soțul Catherinei Wiggins? Este căsătorită cu Bradley Wiggins. Este căsătorită cu Bradley, pe care l-a cunoscut în timpul Jocurilor Commonwealth din 2002, după prima întâlnire ca juniori în 1997; au trei copii împreună, Ben, Rebeca și Isabella. Familia locuiește în Eccleston, Lancashire, aproape de Velodromul din Manchester, casa britanicilor de ciclism și a granaterilor Ineos.

Catherine Wiggins Net Worth

Cât costă valoarea netă a Catherinei Wiggins? Ea împarte în mod regulat fotografii ale întreprinderilor de ciclism ale familiei sale pe contul ei de Instagram @mrscathwiggins. Valoarea sa netă este estimată la peste 5 milioane de dolari (USD).

Catherine Wiggins Fapte

  1. Soțul lui Catherine Wiggins este un mod cunoscut și deține o colecție de scutere și chitare clasice din anii 1960 și 1970.
  2. Este un muzician și chitarist dornic și în decembrie 2012 a făcut o apariție surpriză la un concert caritabil Paul Weller, cântând la chitară la „That's Entertainment”.
  3. Catherine Wiggins este activă pe Instagram.
  4. Este un iubitor de animale de companie avid.
  5. Albul este culoarea ei preferată.

Citește și: Lauren Schaefer (soția Amiel Stanek) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found