Sarah Cooper (Comedian) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Sarah Cooper este un autor și comediant jamaican-american cu sediul în New York. Este un blogger cel mai faimos pentru știrile corporative satirice și blogul de umor The Cooper Review. Prima ei carte, 100 trucuri pentru a apărea inteligent în ședințe: Cum să treci fără să încerci, a fost publicată în 2016. Mai mult, a doua ei carte, Cum să ai succes fără a răni sentimentele bărbaților, a fost publicată la 30 octombrie 2018. Specialul Netflix, intitulat Sarah Cooper: Everything’s Fine, a fost anunțat în vara anului 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, Varsta, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă și multe alte Fapte despre ea.

Sarah Cooper Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sarah Cooper? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu.

Sarah Cooper Age

Câți ani are Sarah Cooper? Ziua ei de naștere cade pe 19 decembrie 1977. Are 42 de ani. Ea deține naționalitatea jamaicană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Jamaica.

Sarah CooperWiki / Bio
Nume realSarah Anne Cooper
PoreclăSarah Cooper
Faimos caAutor, Comediant
Vârstă42 de ani
Zi de nastere19 decembrie 1977
Locul naşteriiJamaica
Semnul nașteriiCapricornul
NaţionalitateJamaican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Iubitul Sarah Cooper

Cine este iubitul Sarah Cooper? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Morgan Macgregor (Autor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Sarah Cooper Net Worth

Care este valoarea netă a Sarah Cooper? Anterior, ea a lucrat la Google și a servit ca șef de proiectare pentru Google Docs. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD).

Sarah Cooper Fapte

  1. Familia Cooper s-a mutat în Rockville, Maryland, în 1980.
  2. Tatăl ei a lucrat ca inginer electric pentru Autoritatea de tranzit a zonei metropolitane din Washington, în apropiere de Washington.
  3. Mama ei în departamentul de resurse umane al unei companii de consultanță.
  4. A urmat mai întâi o diplomă în afara spectacolului și a obținut diplome în economie la Universitatea din Maryland, College Park și în design digital de la Georgia Institute of Technology.
  5. A început să joace stand-up comedy în Atlanta.
  6. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Liz Murray (Autor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Copii, Fapte