Adam22 (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

Adam John Grandmaison online mai cunoscut ca Adam22, care este renumit pentru canalul său de YouTube. Este un podcaster american, jurnalist, personalitate pe internet și director de înregistrări. El a susținut celebritatea pentru că a fost creatorul și gazda podcast-ului No Jumper, orientat spre cultura pop. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Adam22 și multe altele despre el!

Adam22 Înălțime și greutate

Cât de înalt este Adam22? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Adam22 Varsta

Câți ani are Adam22? Ziua lui de naștere cade pe 24 noiembrie 1983. În prezent, are 36 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Nashua, NH. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Nateslife (YouTuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Adam22Wiki / Bio
Nume realAdam John Grandmaison
PoreclăAdam22
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă36 de ani
Zi de nastere24 noiembrie 1983
Locul naşteriiNashua, NH
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-29-37 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaLena Nersesian
Copiida
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Adam22 Prietena

Cine este iubita lui Adam22? S-a întâlnit cu starul social media Lena Nersesian, alias Lena The Plug, din 2016. În noiembrie 2020, el și Lena și-au întâmpinat împreună primul copil.

Adam22 Net Net

Care este valoarea netă a lui Adam22? În 2006, Grandmaison a lansat site-ul web „The Come Up”, care a devenit unul dintre cele mai populare site-uri BMX din toate timpurile. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: HeyImBee (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Adam22 Carieră

Grandmaison a găzduit festivalul inaugural de muzică Trap Circus din Miami, Florida, în 2017. Pe 20 iunie 2018, Grandmaison a organizat un eveniment memorial pentru XXXTentacion, care fusese ucis cu două zile înainte. La scurt timp după eveniment, Grandmaison a intervievat-o pe Shane Dawson, Keemstar, Mid-interview, FouseyTube și numeroase alte personalități de pe YouTube, întrerupte, făcând ca interviul să devină viral.

Adam22 Fapte

  1. Grandmaison are o relație cu vlogger, personalitate pe internet și actrița ocazională de film pentru adulți Lena Nersesian.
  2. În 2020, cei doi au anunțat că așteaptă împreună primul lor copil.
  3. Copilul respectiv s-a născut mai târziu pe 14 noiembrie la 19:40 așa cum a anunțat Grandmaison pe Twitter.
  4. Bunica se identifică ca ateu.
  5. În 2018, Grandmaison a fost acuzată de agresiune sexuală și fizică de către două femei; deși a negat aceste acuzații, Atlantic Records a întrerupt în cele din urmă relația cu el.

Citește și: Pink Sparkles (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found