Salice Rose (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Carieră, Fapte

Salice Rose este un model american de renume și vedetă pe rețelele de socializare. A câștigat multă popularitate cu postările sale de pe Instagram și astăzi are peste 11 milioane de fani dedicați pe site-ul de partajare de fotografii și videoclipuri. Pe lângă faima ei pe rețelele de socializare, Salice Rose este populară ca model. A modelat pentru diverse companii. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Salice Rose Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Salice Rose? Ea stă la 5 picioare și 8 inci (178 centimetri sau 1,78 metri). Cântărește 59 kg, ceea ce echivalează cu 130 lbs. Vedeta Instagram are părul blond și ochii căprui deschis. Măsurătorile corpului ei sunt 36-23-35 pentru bust, talie și, respectiv, șolduri.

Salice Rose Bio, Age & Family

Câți ani are Salice Rose? Ziua ei de naștere cade pe 20 noiembrie 1994. Are 26 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține descendenței peruviene. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Statele Unite.

Modelul se abține de la partajarea informațiilor personale cu publicul. Prin urmare, nu a dezvăluit nimic despre părinți sau frați. Are și frați. Are doi frați și o soră pe nume Ashley. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Salice Rose Întâlniri, afaceri și iubit

Cine este iubitul lui Salice Rose? Este singură și nu a vorbit nimic despre viața ei personală. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Salice-Rose-înălțime

Citește și: Hunter Rowland (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Salice Rose Wiki

Salice RoseWiki / Bio
Nume realSalice Rose
PoreclăSalice
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă26 de ani
Zi de nastere20 noiembrie 1994
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 59 Kg (130 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-23-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Salice Rose Carieră

Steaua Instagram, Salice Rose, își impresionează fanii arătându-și trupul superb în bikini și lenjerie. Aceasta pare a fi mai mult din hobby-ul ei decât o carieră pentru ea. Încă de la o vârstă fragedă, Salice a aspirat întotdeauna să urmeze o carieră în modelling. Toți prietenii ei au încurajat-o să-și încerce mâna. Prin urmare, ea a creat un cont Instagram, deoarece majoritatea modelelor din acel moment îl foloseau ca instrument de succes. Cariera ei a început să crească mai repede după ce a postat numeroase fotografii cu ea în îmbrăcăminte intimă și bikini.

Salice-Rose-fapte

Citește și: Tyler Brown (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Valoarea netă a lui Salice Rose

Care este valoarea netă a lui Salice Rose? De asemenea, și-a prezentat silueta prin alte fotografii atrăgătoare senzual. Ulterior a fost numită ambasador al Fashion Nova.

Salice a menținut o dietă sănătoasă și a frecventat sala de gimnastică, ceea ce a ajutat la construirea siluetei sale. Fanii ei au crescut de-a lungul anilor și are acum peste 11 milioane de adepți pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte Salice Rose

  1. Salice Rose are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  4. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  5. Pe lângă faptul că are unul dintre cele mai fierbinți corpuri, Salice Rose este irezistibil de atractiv.

Citește și: Lisa Mantler (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found