Nick Crompton (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Valoare netă, Sexualitate, Fapte

Nick Crompton este un antreprenor britanic, vedetă Instagram și personalitate socială. Este bine cunoscut pentru canalul său de pe YouTube. De asemenea, este cofondator al agenției de social media marketing Social Chain. El a realizat toate acestea în timp ce crește în propria țară, Anglia, marcându-l ca fiind una dintre cele mai de succes vedete britanice de socializare în creștere. A devenit, de asemenea, COO al popularului grup web Team 10 până la plecarea sa în 2018. Este cunoscut pe larg pentru piesa sa „England Is My City” cu Jake Paul și echipa 10. Indiferent de scenariul care va fi, îi dorim acestui tânăr animator mare calatorie inainte! Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, relația, întâlnirile, sexualitatea, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre el ale lui Nick Crompton!

Nick Crompton Age

Câți ani are Nick Crompton? Ziua lui de naștere cade pe 5 februarie 1995. Are 26 de ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Bradford, Anglia. El deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte.

Nick Crompton Înălțime și greutate

Cât de înalt este Nick Crompton? El este înalt, cu o înălțime de 5 picioare și 7 inci și cântărește aproximativ 89 de kilograme. El este și un ciudat de fitness. Are părul blond și are ochii căprui deschis.

Nick Crompton Carieră, avere și venituri nete

Care este valoarea netă a lui Nick Crompton? El a adunat peste 1,6 milioane de adepți pe contul său de Instagram @nick. Popularitatea sa imensă, care a crescut în salturi, l-a văzut călcând în multe alte platforme de social media și, cu timpul, și-a făcut simțită prezența în diverse alte platforme de socializare precum YouTube, YouNow, Facebook și TikTok. Valoarea sa netă este estimată la 3,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Harvey Petito (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Nick Crompton Wiki

Nick CromptonWiki / Bio
Nume realNick Crompton
PoreclăNick
Faimos caInstagram Star, Youtuber,

Social Media Star

Vârstă26 de ani
Zi de nastere5 februarie 1995
Locul naşteriiBradford, Anglia
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
SexualitateGay
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 89 Kg
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleLevy Erskine
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3,2 milioane USD (USD)

Nick Crompton Dating & Affair

Cu cine se întâlnește Nick Crompton? În 2017, și-a întâlnit iubitul Levy Erskine prin Tinder. Mai mult, istoria sa anterioară de întâlniri nu este cunoscută. El este în mod deschis gay prin sexualitate.

Citește și: Mark Thomas (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Nick Crompton Bio, Viață timpurie și familie

Numele tatălui și al mamei lui Nick Crompton nu sunt cunoscute. Are și frați. crescut în Bradford, Anglia alături de fratele său mai mic. Ulterior s-a mutat la Los Angeles, California. Conform educației sale, el este bine educat.

Fapte Nick Crompton

  1. Nick Crompton a făcut parte din echipa fondatoare a agenției de marketing Social Chain, crescând rapid la peste 100 de angajați cu birouri în Londra, Manchester, Berlin și New York, în 2015.
  2. Nick a continuat să ajute la construirea primei etichete de talente în domeniul social media „Team 10” din Los Angeles ca COO.
  3. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  4. Îi place să călătorească.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Kouvr Annon (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found