Tacoda Dubbs (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Tacoda Dubbs este o vedetă americană TikTok, Instagrammer, aspirant la cântăreață și influențator pe rețelele sociale. A câștigat popularitate în primul rând prin contul său @TacodaDubbs TikTok, pe care a acumulat până la trei milioane de adepți până în prezent. Originar din Statele Unite, nu a fost un utilizator obișnuit al social media până la vârsta de 18 ani. Unul dintre prietenii săi l-a prezentat la TikTok și a încărcat primul său videoclip pe platformă în ianuarie 2019. Popularitatea sa pe TikTok și-a găsit drumul și către alte site-uri de socializare. De asemenea, este foarte activ pe Instagram. Majoritatea videoclipurilor sale de pe TikTok îl arată fie interpretând în timp ce sincronizează buzele cu piese populare, fie sunt scurte scenete de comedie. Deși a obținut faima prin intermediul rețelelor sociale, muzica a fost întotdeauna cea mai mare pasiune a sa. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Tacoda Dubbs!

Tacoda îndoiește înălțimea și greutatea

Cât de înaltă este Tacoda Dubbs? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Tacoda Dubbs Age

Câți ani are Tacoda Dubbs? Ziua lui de naștere cade pe 21 noiembrie 2002. Are 18 ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Tacoda Dubbs Girlfriend

Cine este iubita lui Tacoda Dubbs? Este legat romantic de Mackenzie Ziegler. Cuplul se întâlnește din februarie 2020. Mai mult, nu se cunoaște istoria sa anterioară de întâlniri.

Tacoda-Dubbs-înălțime-și-greutate

Citește și: Jorge Garay (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Tacoda Dubbs Wiki

Tacoda DubbsWiki / Bio
Nume realTacoda Dubbs
PoreclăTacoda
Faimos caTikTok Star, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere21 noiembrie 2002
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 40-32-38 inci
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaMackenzie Ziegler
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 750 USD (USD)

Tacoda Dubbs Net Worth

Cât costă valoarea netă a Tacoda Dubbs? Văzând postările sale obișnuite, nu este greu de făcut să iubească să se distreze și să fie nebun. Are un fan feminin destul de mare, datorită aspectului său drăguț al băiatului de alături. El îl consideră pe Justin Bieber idolul său și a declarat că ar dori să colaboreze cu starul pop canadian cândva. De asemenea, vrea să facă o colaborare muzicală cu Youngblood. În prezent, el nu urmărește studii suplimentare, dar lucrează din greu la slujba sa obișnuită și aspiră să-l facă mare și în lumea rețelelor. Valoarea sa netă este estimată la peste 750 USD (USD).

Tacoda-Dubbs-net-worth

Citește și: Chloe Calandra (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Tacoda Dubbs Carieră

Tacoda Dubbs a început să ia în serios rețelele sociale după ce a împlinit 18 ani. A creat contul @TacodaDubbs pe TikTok și a început să posteze videoclipuri pe acesta în ianuarie 2019. El a povestit că i s-a spus să se alăture aplicației când era încă cunoscută sub numele de Musical.ly de un prieten pe nume Curtis, dar era chel la acea vreme și nu credea că cineva vrea să vadă asta.

Familia Tacoda Dubbs

Numele tatălui și al mamei lui Tacoda Dubbs nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat.

Tacoda Dubbs Fapte

  1. Tacoda Dubbs își iubește familia și a realizat recent un videoclip despre el însuși jucându-se cu fratele său.
  2. Umilința lui strălucește în posturile sale și el a mai declarat că este sensibil.
  3. El devine foarte îngrijorat de bunăstarea prietenilor și a familiei sale.
  4. Cu toate acestea, el este rar activ și a postat doar două videoclipuri până în prezent.
  5. În prezent, el locuiește în Los Angeles, California.

Citește și: Tayler Holder (TikToker) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found