Gideon Adlon (actriță) Wiki, Biografie, Înălțime, Greutate, Afacere, Vârstă, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Gideon Adlon este o actriță americană și vedetă de socializare. Este bine cunoscută pentru abilitățile sale de actorie. În afară de aceasta, ea a devenit cunoscută pentru rolurile ei recurente în serii precum When We Rise și American Crime, precum și în filme precum Skin in the Game. Fanii din întreaga lume se acordă la The Society de la Netflix doar pentru a fura o privire asupra celebrei actrițe americane Gideon Adlon.

În 2019, a început să joace în The Society, de Netflix. Regina frumuseții a reușit să țină fanii lipiți de ecranul lor de televiziune pe tot parcursul sezonului seriei, cu priceperea ei de actorie, aspectul sexy, prezența și transportul. Astăzi, ea a devenit o actriță cu care mulți fani ai divertismentului vor să se identifice. Este, de asemenea, un fotograf pasionat care conduce un blog de fotografie auto-intitulat. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlnire, Afaceri, Măsurători ale corpului, Valoare netă, Familie, Carieră și multe altele despre Gideon Adlon.

Gideon Adlon Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Gideon Adlon? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Gideon Adlon? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Gideon-Adlon-înălțime

Gideon Adlon Wiki

Gideon AdlonWiki / Bio
Nume realGideon Adlon
PoreclăGideon
Faimos caActriţă
Vârstă23 de ani
Zi de nastere30 martie 1997
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netă2 milioane USD (USD)

Gideon Adlon Întâlniri, aventuri și iubit

Cine este iubitul lui Gideon Adlon? Au existat câteva zvonuri despre relația lui Gideon Adlon Cary Fukunaga. Au fost raportate de surse online că aceste două stele se întâlneau. Dar apoi, acest lucru nu a fost confirmat sau verificat. În plus, frumoasa actriță a susținut în mai multe rânduri că nu are nicio relație romantică cu nimeni. Ea este singură în aceste momente.

Citește și: Cecily Strong (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Familie, Fapte

Gideon Adlon Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Gideon Adlon? Ea și-a lansat debutul în actorie profesională într-un 2011.

Ea a continuat să facă apariții în serialul Disney Channel Girl Meets World (2016), serialul de comedie-dramă FX Better Things (2016), miniseria ABC When We Rise (2017), seria de crime criminale CBS Criminal Minds (2017) ), și seria antologică ABC drama American Crime (2017).

În 2019, actrița a jucat pe Netflix, The Society. Ea urmează să se întoarcă pentru al doilea sezon în 2020. Actrița vedetă a apărut în mai multe emisiuni TV, filme și videoclipuri muzicale, de când a pătruns în industria divertismentului.

Gideon Adlon a reușit să profite de succesul său de modelare pentru a urma o carieră de succes în industria cinematografică. Chiar și la o vârstă fragedă, s-a impus ca una dintre actrițele principale din filme și emisiuni TV. Ea câștigă suficienți bani din cariera de actorie, precum și din caracteristicile sale din emisiuni de televiziune și din cariera de model. Mai mult, valoarea ei netă este estimată la 2 milioane de dolari (USD).

Gideon Adlon Bio, vârstă, viață timpurie și familie

Câți ani are Gideon Adlon? Ziua lui de naștere cade pe 30 martie 1997. Are 23 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Gideon-Adlon-fapte

Citește și: Taylor Misiak (actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Deține atât cetățenia americană, cât și cea germană prin tatăl ei. Mama ei se numește Pamela Adlon, actriță și regizor Felix O. Adlon este tatăl ei. Are și frați. Surorile ei mai mici sunt Odessa și Valentine „Rocky”.

Conform calificărilor sale educaționale, Adlon a studiat fotografia la Columbia College Chicago timp de un an, înainte de a decide să continue actoria cu normă întreagă.

Gideon Adlon Instagram

Faimoasa actriță, la fel ca orice altă tânără celebritate, este, de asemenea, un influent pe rețelele de socializare. Ea își postează în mod regulat fotografiile și alte fotografii distractive și comunică, de asemenea, cu fanii ei din întreaga lume pe paginile sale de socializare. Instagram-ul ei este @gideonadlon și are peste 411 K + followers.

Fapte Gideon Adlon

  1. Gideon Adlon a crescut în Los Angeles, California.
  2. Este un iubitor de animale de companie avid.
  3. În 2018, a primit o recunoaștere suplimentară pentru primul ei rol principal în filmul de comedie sexuală Blockers.
  4. A apărut ca ea însăși în seria de povestiri MTV Greatest Party Story Ever.
  5. Primul ei rol de actorie creditat a venit pe Louis C.K. seria Louie în 2011.

Citește și: Emily Cheree (actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found