Cine este Young Thug? Care este numele său real?

Young Thug este un rapper cu sediul în Atlanta, care a crescut în 2013 în urma lansării mixtape-ului său 1017 Thug. A colaborat cu artiști notabili precum Rich Homie Quan, Cash Out și Shawty Lo. A primit recunoaștere de masă în 2014 cu single-urile „Stoner” și „Danny Glover”. Citiți cele mai importante 20 de informații despre Rapperul Young Thug în partea de jos a acestui articol. În plus, în 2017 a devenit cunoscut și pentru lungmetrajul său pe melodia de succes „Havana” a cântăreței pop Camila Cabello, care a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 în ianuarie 2018, devenind primul single numărul unu al lui Young Thug. Williams a fost distins cu premiul Grammy pentru piesa anului la cea de-a 61-a ediție a premiilor Grammy pentru contribuțiile sale de compoziție la „This Is America” împreună cu Donald Glover și Ludwig Göransson. Reglați cele mai importante 20 de fapte ale lui Young Thug, care sunt legate de informațiile sale complete despre vârstă, înălțime, greutate, măsurători corporale și multe altele!

Top 20 de fapte despre rapperul Young Thug

  1. Soție, copii și iubită: A avut șase copii de patru femei diferite. În 2015, s-a logodit cu Jerrika Karlae; cu toate acestea, ei s-ar despărți ulterior în 2017.
  2. Înălțimea, greutatea și măsurătorile corpului: El stă pe o înălțime de 5 picioare și 6 centimetri înălțime. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Măsurarea corpului său este de 40-30-36 inch. În plus, are ochi căprui închis și are părul negru. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA. Semnul său de naștere este Leu.
  3. Bogăție și valoare netă: Este un raper american care are o valoare netă de 8 milioane de dolari. Începând din 2020, rapperul Young Thug are 28 de ani.
  4. Carieră: Este considerat unul dintre cei mai influenți rapperi din generația sa, muzica sa având o formă puternică de muzică trap contemporană și inspirând numeroși artiști.
  5. Young Thug Nume real: Numele său real sau de naștere este Jeffery Lamar Williams.
  6. Thug s-a alăturat campaniei #fightpovertyagain, în 2016.
  7. Are o inimă bună și a donat toate veniturile dintr-un concert sold-out către Planned Parenthood, afirmând pe Twitter că „am fost un părinte adolescent. Paternitatea planificată + neplanificată este frumoasă. ”
  8. Este un iubitor de câini și tatuaje avizi.
  9. Tatuaj Tânăr Astfel: Vedeta hip-hop își împărtășește adesea imaginile de tatuaje sub contul său de instagram.
  10. De asemenea, el a trebuit să sărbătorească viața regretatului său câine, doamna Tootie, pentru că și-a păstrat viața amintirea câinelui său.
  11. El are mii de utilizatori sub contul său Instagram, din august 2020.
  12. Rapperul Thug’s Crime & Scandal: El a fost arestat în Brookhaven, Georgia, sub acuzații multiple de posesie de droguri și deținerea unei arme de foc.
  13. Imagine și modă: El a fost numit „una dintre cele mai imprevizibile, carismatice și mai ciudate personalități din Hip-Hop de astăzi” de Revista Vibe.
  14. Rovi l-a numit „icoană de modă”.
  15. El poate fi văzut în mod regulat pe contul său de Instagram, legând unghiile pictate, blugii strălucitori sau o rochie de mărime pentru copii ca o cămașă.
  16. El are obiceiul de a se referi în mod regulat la prietenii de sex masculin apropiați ca „iubit” sau „iubit”, ceea ce a dus la zvonuri despre orientarea sa sexuală ”.
  17. De asemenea, el a citat mentorul Gucci Mane și soțul lui Kim, Kanye West, ca inspirație.
  18. Contul său de Instagram este plin de fotografiile sale unice și amuzante.
  19. El este și un foodie.
  20. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.

Citește și: Top 5 look-uri de colegiu inspirate de TikTok Star Charli D’amelio


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found