Dallas Yocum (soția Mike Lindell) Wiki, biografie, înălțime, greutate, vârstă, măsurători, soț, valoare netă, fapte

Dallas Yocum este un soț celebru cu sediul în America. Este mai bine cunoscută ca fosta soție a lui Mike Lindell. Este un om de afaceri american. El este fondatorul și CEO-ul My Pillow, Inc. și este uneori denumit „tipul My Pillow”. Mai mult, Dallas Yocum nu este activ pe platformele de socializare. Preferă să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea din Dallas Yocum.

Dallas Yocum Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Dallas Yocum? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 60 kg sau 132 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Dallas Yocum? Măsurătorile corpului ei sunt de 36-29-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Dallas Yocum Age

Câți ani are Dallas Yocum? S-a născut în 1980. Are 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Brittany Brees (Soția lui Drew Brees) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Date

Dallas Yocum Wiki

Dallas YocumWiki / Bio
Nume realDallas Yocum
PoreclăDallas
Faimos caFosta soție a lui Mike Lindell
Vârstă40 de ani
Zi de nastere1980
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 60 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-29-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieMike Lindell (Divorțat)
Valoarea netăaproximativ 450.000 USD (USD)

Soțul Dallas Yocum

Cine este soțul lui Dallas Yocum? A fost căsătorită cu omul de afaceri american, Mike Lindell. Dallas a fost a doua soție a lui Mike. S-a căsătorit cu a doua soție Dallas Yocum în iunie 2013 și a cerut divorțul la mijlocul lunii iulie 2013 după ce l-a părăsit. Lindell a declarat că au avut un acord prenupțial. Mai mult, prima căsătorie a lui Mike a fost de aproximativ 20 de ani.

Citește și: Elena Moussa (Soția lui Greg Gutfeld) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Dallas Yocum

Care este valoarea netă a Dallas Yocum? Cariera de afaceri este acum principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 450.000 USD (USD) în total.

Fapte Dallas Yocum

  1. Mike, fostul soț al lui Dallas Yocum, este creștin evanghelic și a primit un doctor onorific în afaceri de la Universitatea Liberty în 2019.
  2. Cuplul nu are copii.
  3. Mai mult, Dallas este un iubitor pasionat de animale de companie.
  4. Nu este activă pe platformele de socializare.
  5. Se zvonește, de asemenea, că Dallas Yocum l-a părăsit și l-a acuzat că este plictisitor și l-a părăsit în timp ce își lua cu ea verigheta scumpă.

Citește și: Jamie Gordon (soția lui Alex Gordon) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found