Hali'a Beamer (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hali’a Beamer este o personalitate americană, Tiktoker, vedetă Instagram și social media. Ea s-a ridicat la vedete pentru conținutul său de comedie revoltător și videoclipurile de comedie sincronizate cu buzele pe care le face sub contul său TikTok. Ea a acumulat milioane de adepți sub contul său. Nu este de mirare că muzicii precum Hali’a Beamer se află în inimile și mințile adolescenților și adolescenților din întreaga lume. Este cunoscută sub numele de utilizator Aloha_halia. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Hali’a Beamer Age

Cât de înaltă este Hali’a Beamer? Ziua ei de naștere cade pe 4 aprilie 2005. Are 15 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Oahu, HI. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are trei frați mai mari. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Înălțimea și greutatea grinzii Hali’a

Câți ani are Hali’a Beamer? Ea se află la o înălțime de 4 ft 3 în înălțime sau altfel 1,21 m sau 121 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Hali’a Beamer? Măsurătorile corpului ei sunt de 26-25-34 inch.

Citește și: Ben De Almeida (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Hali’a Beamer Wiki

Hali’a BeamerWiki / Bio
Nume realHali’a Beamer
PoreclăHali’a
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă15 ani
Zi de nastere4 aprilie 2005
Locul naşteriiOahu, HI
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,21 m (4 ft 3 in)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 26-25-34 inch
Dimensiunea cupei sutienuluiN / A
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Hali’a Beamer Boyfriend

Cine este iubitul lui Hali’a Beamer? Este prea tânără pentru a intra în vreo relație. Este foarte ocupată în a-și face cariera și, de asemenea, foarte concentrată pe studii.

Citește și: Quinton Griggs (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Hali’a Beamer Net Worth

Care este valoarea netă a Hali’a Beamer? Ea crede că scopul ei în viață este să distreze oamenii și să răspândească vibrații pozitive. Pofta ei de viață și pozitivitate este contagioasă! Ea se află într-o misiune de a răspândi fericirea propriei inimi peste tot în lume. Valoarea sa netă este estimată la peste 300.000 USD (USD).

Cariera Hali’a Beamer

Cariera socială este principala sa sursă de venit. În ciuda faptului că a trebuit să suporte o astfel de tragedie de la o vârstă fragedă, felul în care Hali’a Beamer s-a ocupat de durerea care i-a venit de-a lungul anilor este o inspirație pentru toți fanii ei. Îi place, de asemenea, cât de conștientă este social, deoarece publică adesea videoclipuri în sprijinul cauzelor apropiate inimii sale.

Hali’a Beamer Facts

  1. Hali’a Beamer este aproape deosebit de mama ei.
  2. Mama ei este inspirația și cea mai bună prietenă a ei.
  3. Ceea ce nu veți ghici niciodată este că această fată liniștită și aparent introvertită este la fel de ușoară pe un teren de volei, precum este în fața unei camere.
  4. Este destul de evident că dincolo de circumferința faimei.
  5. Ea este încă fata obișnuită care a fost întotdeauna, cu toate problemele normale de zi cu zi cu care se confruntă adolescenții în general.

Citește și: Markie (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found