Top 10 fapte despre Noah Finnce ar trebui să știți

NoahFinnce Numele real | Născut, Familie, Sexualitate, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Hobby-uri, Statistici corporale

NoahFinnce s-a născut pe 18 august 1999, în Anglia. Încă de când Noah era un copil, a fost întotdeauna dornic și pasionat de a cânta și de a inspira oameni realizând videoclipuri de pe YouTube. Practic și-a păstrat viața într-o carte deschisă. Verificați primele 10 fapte despre viață ale lui NoahFinnce, care includ numele său real, născutul, familia, sexualitatea, întâlnirile, valoarea netă, cariera, hobby-urile, statisticile corporale și multe altele.

NoahFinnce Numele real

Numele real al lui NoahFinnce este Noah Adams, care este o vedetă LGBT britanică pe YouTube și Instagram, care a câștigat faima pentru copertele sale muzicale, vloguri și postări pe platformele de socializare.

NoahFinnce Born

Noah Finn Adams s-a născut la 18 august 1999, în Buckinghamshire, Anglia.

Familia NoahFinnce

Mama sa se numește Karen și are un frate mai mic. Ambii părinți îi susțin foarte mult stilul de viață și cariera.

NoahFinnce Sexuality

În 2017, a ieșit ca gay și transgender. Este deschis să fie bisexual.

NoahFinnce Dating

În prezent, el are o relație cu un băiat pe nume Corry. El a apărut deja pe canalul lui Noah și este, de asemenea, deschis să fie bisexual. Își împărtășesc adesea fotografii reciproce pe Instagram, exprimând cât de mult înseamnă pentru unii pe alții.

NoahFinnce Net Worth 2020

Valoarea netă a lui NoahFinnce este estimată la aproximativ 100.000 USD - 150.000 USD. Sursa sa principală de venit este canalul său de pe YouTube de unde câștigă o sumă decentă de bani.

NoahFinnce Career

Pe 18 decembrie 2015 și a încărcat primul său videoclip intitulat „Welcome to the black parade (solo la chitară) - My Chemical Romance”. De atunci, a postat imagini cu luptele sale zilnice de transformare a genului, actualizări ale stilului de viață și clipuri muzicale.

NoahFinnce Statistici de vârstă și corp

Începând cu 2020, vârsta lui NoahFinnce are 20 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare și 8 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 55 Kg sau 121 lbs. Statisticile sale despre corp nu sunt cunoscute. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

NoahFinnce Hobby-uri

Noah este un hobby de a cânta. De asemenea, este un cântăreț și vlogger foarte talentat. Videoclipurile sale muzicale creative precum „I Don’t Know My Name Cover”, „Stand By Me Cover” și vlog-uri precum „My Entire Coming Out Story” au fost vizionate de milioane de ori.

NoahFinnce Hair

De asemenea, este foarte popular și cunoscut pentru părul său castaniu, elegant și strălucitor. El este modelul multor tineri pentru coafura lui cool.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found