Joe Biden (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Viață de familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Joe Biden este un politician american. El este al 47-lea vicepreședinte al Statelor Unite, a ocupat două mandate sub președintele Barack Obama. El a fost, de asemenea, senatorul SUA din Delaware timp de 36 de ani și este cunoscut cel mai bine pentru disponibilitatea sa de a spune exact ce are în minte. Biden este prezumtivul candidat la președinția democratică pentru alegerile din 2020. Mai mult, Biden a căutat fără succes nominalizarea la președinția democratică în 1988 și 2008. Acordați biografia!

Joe Biden Înălțime și greutate

Cât de înalt este Joe Biden? El stă pe o înălțime de 1,82 m sau altfel 6 picioare înălțime. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Măsurătorile sale corporale nu sunt cunoscute în domeniul public. Are părul alb și ochii albaștri.

Joe BidenWikipedia
Nume realJoe Biden
Zi de nastere20 noiembrie 1942
Vârstă77 de ani
Înălţime1,82 m (6 ft)
Greutate57 kg (127 lb)
Culoarea păruluialb
Culoarea ochilorAlbastru
Mărimea pantofului10 SUA
Soție1. Neilia Hunter (decedat)

2. Jill Jacobs

Locul naşteriiScranton, PA
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Semn zodiacalScorpionul
Valoarea netăAproximativ 240 m USD

Joe Biden Varsta, Bio & Viata de familie

Câți ani are politicianul Joe Biden? Joseph Robinette Biden Jr. s-a născut pe 20 noiembrie 1942, la Spitalul St. Mary din Scranton, Pennsylvania. La fel ca în 2020, avea 77 de ani. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei sale este Catherine Eugenia și tatăl pe nume Joseph Robinette Biden Sr. Are și frați. Primul dintre cei patru frați dintr-o familie catolică, avea o soră și doi frați. În ceea ce privește educația, a participat la Universitatea din Delaware, a jucat și fundaș pentru echipa de fotbal a școlilor de la anul. Mai târziu, a renunțat la fotbalul universitar, astfel încât a avut mai mult timp de petrecut cu o fată care trăia în afara statului.

Joe Biden Net Worth & Career

Cât costă valoarea netă a lui Joe Biden? Valoarea sa netă estimată la noi a fost de aproximativ 240 de milioane de dolari. Cariera politică este sursa sa principală în cazul veniturilor. În 1973, a fost jurat ca senator în Delaware. Avea doar 30 de ani, ceea ce l-a făcut al șaselea cel mai tânăr senator care a ocupat vreodată funcția.

Soția și copiii Joe Biden

Cine este soția lui Joe Biden? S-a căsătorit de două ori. Prima sa soție a fost Neilia Hunter care a murit în 1972 împreună cu fiica sa Naomi Christina într-un accident de mașină. A avut trei copii cu prima sa soție. Mai târziu s-a căsătorit cu Jill Jacobs în 1977. Are în total patru copii numiți acum, Beau, Hunter, Naomi și Ashley.

Fapte despre Joe Biden

  1. Biden a fost reales de șase ori în Senatul SUA și a fost al patrulea senator cel mai înalt când a demisionat după ce a câștigat vicepreședinția alături de Barack Obama la alegerile prezidențiale din 2008.
  2. A obținut diploma de licență în 1965 de la Universitatea din Delaware, cu o diplomă dublă în istorie și științe politice.
  3. A jucat în mijlocul fundașului pentru echipa de fotbal a bobocilor Blue Hens.
  4. În 1964, s-a întâlnit și s-a căsătorit în cele din urmă cu Neilia Hunter.
  5. A jucat fotbal universitar ca fundaș defensiv.
  6. Biden a fost acuzat că a plagiat cinci din cele cincisprezece pagini ale unui articol de revizuire a legii, în primul său an la Siracuza.
  7. Soția lui Biden, Neilia, și fiica lor, Naomi, în vârstă de un an, au fost uciși într-un accident de mașină în timp ce făceau cumpărături de Crăciun în Hockessin, Delaware.
  8. Autovehiculul Neilia Biden a fost lovit de un camion cu remorcă care transporta știuleți de porumb în timp ce ieșea dintr-o intersecție.
  9. Biden a fost numit în Sala de Excelență a Ligii Micilor în 2009.
  10. El a primit în 2016 Libertatea orașului County Louth din Republica Irlanda.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found