Ronald Ollie (Ultima șansă U) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ronald Ollie este un cunoscut și popular jucător de fotbal american și personalitate de televiziune, originar din Shubuta, Mississippi. A câștigat faima când a jucat în seria documentară Netflix ‘Last Chance U’ în 2016. De fapt, Ronald Ollie este în prezent alături de Toronto Argonauts. Și-a făcut anunțul în ianuarie 2020. Reglați biografia!

Ronald Ollie Ultima șansă U

Seria se concentrează pe echipele de fotbal american JUCO; colaje interimare pentru studenți care au fost fie dați afară, fie nu au ajuns în cele mai bune colegii de fotbal. În timp ce talentul pe teren este dat, Last Chance U a fost lăudat mai puțin pentru documentarea abilităților excepționale de fotbal ale jucătorilor, dar mai mult pentru modul în care a gestionat istoriile lor tulburi. Dacă credeți că puteți trece printr-o serie fără a rupe, gândiți-vă din nou. Având o bază de fani atât de mare și fără sezonul 5 încă la vedere, mulți spectatori Last Chance U au dorit să ajungă din urmă cu anotimpurile anterioare ale emisiunii.

În plus, fundașul defensiv Ronald Ollie a fost una dintre vedetele sezonului 1, întrucât spectatorii s-au îndrăgostit de incontestabilul său farmec cald și umor. Ollie a acceptat o ofertă din partea statului Nicholls și lucrurile păreau pozitive când a acceptat ocazia de a merge în tabăra de începători din Oakland Raiders. Lucrurile nu au mers bine pentru Ronald cu Oakland Raiders, așa cum am văzut la Hard Knocks, dar a semnat cu o echipă canadiană.

Ronald Ollie Vârstă, înălțime și greutate

Ronald Ollie are 25 de ani. El stă pe o înălțime de 6 picioare 2 inci și cântărește în jur de 220 lbs. Are un corp atletic, cu păr negru și ochi negri.

Nevasta Ronald Ollie

În ceea ce privește viața personală și soția, Ronald Ollie nu se întâlnește cu nimeni și se bucură în prezent de viața sa de celibatar. Nu este căsătorit și nici nu este logodit cu nimeni în aceste momente. Istoricul său anterior de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscut în domeniul public. De asemenea, este o persoană secretă. Îi place să-și facă un profil scăzut. Nu a dezvăluit niciodată informații despre iubita lui și despre afacerile din trecut.

Familia Ronald Ollie

Ronald Ollie s-a născut la 19 mai 1996 în Mississippi, SUA. Deține naționalitatea americană și aparține etniei afro-americane. Informațiile sale de familie nu sunt cunoscute în domeniul public. Începând cu educația sa, a urmat liceul Wayne County din Waynesboro, Mississippi. Ulterior, a participat la Universitatea de Stat Nicholls din 2016-2018.

Ronald Ollie Cariera

A jucat în seria de documentare Netflix numită „Ultima șansă U” în 2016. Fotbalistul de 25 de ani, cu reputație, a debutat cu o altă docuserie Netflix numită „Hard Knocks“. Este membru al unei echipe „The Oakland Raiders”.

A jucat fotbal la facultate la Florida State University (2013–2014), East Mississippi Community College (2015), Auburn University (2016) și Florida Atlantic University (2017). Conform site-urilor online, a fost selectat draftul NFL 2019.

Valoarea netă a lui Ronald Ollie

Ronald Ollie este în prezent activ în domeniul fotbalului și până în prezent a jucat în numeroase jocuri. Din cariera sa de fotbalist, Ollie câștigă o sumă decentă de bani. Valoarea sa netă estimată este estimată la aproximativ 1-2 milioane de dolari.

Salariul său nu este cunoscut în domeniul public. De asemenea, își desfășoară propria linie de mărfuri, unde își vinde propria linie de marcă, tricouri, pălării și multe altele, care sunt disponibile într-o gamă de prețuri accesibile.

Ronald Ollie Wiki

Wiki / Bio
Nume realRonald Ollie
PoreclăRonald
Vârstă25 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

19 mai 1996
ProfesieJucător de fotbal și

Personalitatea televiziunii

Renumit pentruApariția sa în emisiunea Netflix

„Ultima șansă U”

Locul naşteriiShubuta, Mississippi, SUA
Naţionalitateamerican
EtnieAfro american
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacTaurul
Reședința curentăShubuta, Mississippi, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 6 '2 "

Centimetri: 188 cm

Metri: 1,88 m

GreutateKilograme: 99 Kg

Lire sterline: 220 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

44-36-38 țoli
Dimensiunea bicepsului18 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului9 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Prietena / ÎntâlniriSingur
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
Universitate1. Universitatea de Stat Nicholls

2. Colegiul comunitar din Mississippi de Est

ŞcoalăLiceu
Favorită
Culoarea preferatăAlbastru
Bucătăria preferatămexican
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriMuzică, călătorii și cântă la chitară
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 1-2 milioane USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter

Ronald Ollie Fapte

  1. A jucat în Last Chance U alături de John Franklin.
  2. El este activ pe platforme de socializare precum Instagram, Twitter și așa mai departe.
  3. Este foarte apropiat de familie și iubește să petreacă timp cu ei.
  4. El este și un iubitor de animale de companie.
  5. În prezent, el locuiește în San Francisco, California.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found