Anisa Jomha (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Anisa Jomha este o cunoscută vedetă canadiană Twitch, YouTuber și personalitate social media. Este bine cunoscută de comunitatea de jocuri ca anisajomha. Este cunoscută pentru fluxurile sale în stil podcast, unde discută o varietate de subiecte și a difuzat și gameplay-ul League of Legends. A câștigat peste 230.000 de adepți pe Twitch. Pe lângă aceasta, a fost interzisă în urma controversei din jurul deciziei sale de a crea un cont OnlyFans. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera și multe alte fapte despre ea!

Anisa Jomha Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Anisa Jomha? Ea se află la o înălțime de 5 ft 6 înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 54 kg sau 113 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-27-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Anisa Jomha Age

Câți ani are Anisa Jomha? Ziua ei de naștere cade pe 25 iunie 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Clint Stevens (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Anisa JomhaWiki / Bio
Nume realAnisa Jomha
PoreclăAnisa
Faimos caTwitch Star,

Social Media Star

Vârstă27 de ani
Zi de nastere25 iunie 1993
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 54 Kg (113 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-27-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleIan Carter
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul Anisa Jomha

Cine este iubitul Anisei Jomha? Ea are o relație cu Ian Carter, mai cunoscut sub numele de iDubbbzTV pe YouTube. Mai mult, el este o personalitate și comediant american de YouTube, care este creatorul unor canale YouTube de succes precum iDubbbzTV, iDubbbzTV2 și iDubbbzgames. Mai mult, cuplul a interacționat mai întâi pe internet și de atunci a continuat să fie solid. Se pare că Idubbbz a susținut decizia Anisei de a-și vinde nudurile pe site.

Citește și: Zoie Burgher (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Anisa Jomha Net Worth

Care este valoarea netă a Anisei Jomha? Ea a colaborat, de asemenea, cu iubitul ei, Ian Carter, în multe dintre videoclipurile sale în trecut. Anisa Jomha este, de asemenea, un Twitch Steamer, deoarece de multe ori se transmite singură în timp ce joacă jocuri video. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Anisa Jomha Fapte

  1. Anisa Jomha are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat milioane de adepți pe pagina personală de Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Hachubby (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found