Kris Brkljac (Soțul Stana Katic) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Kris Brkljac este un cunoscut om de afaceri și antreprenor australian. Este mai bine recunoscut ca soț al actriței americane de origine canadiană Stana Katic. S-a căsătorit cu dragostea ei de multă vreme, Kris Brkljac, la o mănăstire familială privată de pe uimitoarea coastă dalmată a Croației în weekend. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soție, valoare netă a lui Kris Brkljac, cunoscut și sub numele de Stana Katic Husband, și multe altele despre el.

Kris Brkljac Age

Câți ani are Kris Brkljac? Ziua lui de naștere cade pe 7 octombrie 1961. În prezent, are 59 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Florida. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Kris Brkljac Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kris Brkljac? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,79 m sau 179 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Kris BrkljacWiki / Bio
Nume realKris Brkljac
PoreclăKris
Faimos caSoț de origine canadiană

Actrița americană Stana Katic

Vârstă59 de ani
Zi de nastere7 octombrie 1961
Locul naşteriiAustralia
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,79 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului9 (SUA)
CopiiNici unul
Soția / soțiaStana Katic
Valoarea netăaproximativ 5 milioane USD (USD)

Soția Kris Brkljac

Citește și: Michelle Obama (soția lui Barack Obama) Biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soț, familie, copii, fapte

Cine este soția lui Kris Brkljac? Este căsătorit cu Stana Katic. Cei doi și-au declarat logodna în 2014. Stana și Kris ar fi fost împreună de ceva timp înainte de a merge pe culoar. Cuplul a confirmat știrea împărtășind o fotografie alb-negru a mâinilor strânse împreună pe Instagram, care arată în mod clar benzile lor de nuntă.

Kris Brkljac Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kris Brkljac? Soția sa Stana este evaluată la o valoare netă de 12 milioane de dolari. Este unul dintre antreprenorii celebri și are o valoare netă estimată de peste 5 milioane de dolari (USD).

Kris Brkljac Fapte

  1. Soția sa Stana s-a născut în Hamilton, Ontario, din părinții sârbo-croați, Petar și Rada Katić, care au emigrat din Iugoslavia.
  2. Kris ar fi provenit din Australia și ar fi, de asemenea, de origine sârbă.
  3. În conformitate cu calificările sale educaționale, el deține o diplomă în Drept Interactiv Media de la universitate.
  4. Este foarte apropiat de soția și membrii familiei.
  5. Este un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Rosmah Mansor (Soția Najib Razak) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Copii, Fapte