Dale Moss (Bachelorette) Wikipedia, Bio, Înălțime, Greutate, Logodnic, Valoare netă, Familie, Carieră, Vârstă, Fapte

Dale Moss este o fostă personalitate americană de fotbal și televiziune de realitate. El atrage atenția publicului după ce a apărut ca concurent în sezonul 16 al serialului The Bachelorette de la ABC, cu Clare Crawley în rolul principal. Biografia sa de pe Instagram citește: „NFL Athlete a devenit Model & Host”. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, iubita, logodnicul, cariera lui Dale Moss și multe altele despre el.

Înălțimea și greutatea lui Dale Moss

Cât de înaltă este Dale Moss? Bachelorette Dale se află la o înălțime de 6 ft 3 în înălțime sau 1,91 m sau 191 cm. Cântărește în jur de 68 kg 139 lbs. Are ochi căprui închis și are părul castaniu. Poartă o pantofă de 8,5 S.U.A.

Dale Moss Bio, Age & Family

Câți ani are Dale Moss? S-a născut la 24 septembrie 1988 în Brandon, Dakota de Sud. Are 32 de ani. Moss a participat la Universitatea de Stat din Dakota de Sud și s-a specializat în economia afacerilor și a consumatorilor. A jucat pentru echipa de baschet din statul Dakota de Sud timp de patru ani și echipa lor de fotbal pentru un sezon.

Citește și: Peter Weber (licențiat) Prietena, Întâlniri, Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Valoare netă, Fapte

Dale MossWiki / Bio
Nume realDale Moss
PoreclăDale
Faimos ca1. Fotbalist

2. Personalitate TV

Vârstă32 de ani
Zi de nastere24 septembrie 1988
Locul naşteriiBrandon, Dakota de Sud
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 3 in (1,91 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (139 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaClare Crawley (Logodnicul)

(Începând cu noiembrie 2020)

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Dale Moss Net Worth

Care este valoarea netă a lui Dale Moss? Sursa sa principală de venit este cariera de actorie. El a fost renunțat la sfârșitul pre-sezonului în timpul reducerilor finale din lista din 31 august 2012. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Logodnicul Dale Moss

Cine este logodnicul lui Dale Moss? Este logodit cu Clare Crawley. Moss servește ca ambasador global pentru Jocurile Olimpice Speciale, după ce a fost inspirat de sora sa mai mare, care are un handicap intelectual și fizic. Moss locuiește în New York.

Citește și: Clare Crawley (Bachelorette) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Logodnic, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cariera lui Dale Moss

În iulie 2020, Moss a fost numit unul dintre cei 42 de bărbați potențiali singuri aleși să concureze pentru Clare Crawley în sezonul 16 al emisiunii ABC The Bachelorette. În cele din urmă a făcut distribuția și a primit „prima impresie a crescut” în primul episod din sezon.

Dale Moss Fapte

  1. Dale Moss a fost renunțat la sfârșitul pre-sezonului în timpul reducerilor finale din lista din 31 august 2012.
  2. Apoi a semnat cu echipa de antrenament a Tampa Bay Buccaneers pe 3 septembrie 2012 și a fost eliberat pe 13 noiembrie.
  3. Două săptămâni mai târziu, el a semnat cu echipa de antrenament de la Chicago Bears.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.

Citește și: Calee Lutes (Bachelorette) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Afaceri, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found