Landon Clifford Wikipedia, Bio, Cauza morții, Înălțime, Greutate, Soție, Fiice, Valoare netă, Familie, Fapte

Cine este Landon Clifford? El a fost un star american de YouTube și personalitate pe internet, care a devenit faimos în fața canalului său YouTube Cam & Fam, unde a adunat peste 1,2 milioane de abonați într-un timp foarte scurt. Reglați biografia.

Landon Clifford Cauza morții

Care a fost cauza morții lui Landon Clifford? El a murit la vârsta de 19 ani după ce a suferit o leziune cerebrală, iar fanii îl plâng de moarte pe social media. Soția lui Landon Clifford, Camryn, a împărtășit știrile tragice prin Instagram. Ea a spus: „13 august 2020 a fost ultima zi a lui Landon, fiind cel mai bun tată și soț pe care l-ar putea fi. După ce a petrecut următoarele 6 zile în comă, a trecut mai departe și a donat mai multe organe persoanelor care au nevoie în toată țara. A murit salvând viețile altora. Acesta este tipul de persoană care a fost. Compasional, iubitor, atent, amabil și blând. Era un soț uimitor și cel mai bun tată pe care fetele l-ar fi putut cere vreodată. Mă întristează profund că nu vor ajunge niciodată să-l cunoască cu adevărat. Era atât de tânăr și avea mult mai multă viață de trăit. Nu așa trebuia să meargă lucrurile. Trebuia să ajungă la următoarea sa zi de naștere. Era menit să-și plimbe fiicele pe insulă. Era menit să moară bătrân cu mine. Cuvintele nu se pot apropia pentru a descrie durerea pe care o simt. Tot ce pot face acum este să mă asigur că fetele noastre știu cât de mult ne-a iubit. El ne privește din cer și lumina lui va străluci printre nori când ne vom uita la el. Să se odihnească liniștit. ” Mai mult, și-a lansat canalul YouTube în 2017 și și-a documentat viața ca părinți. De atunci, au câștigat un imens 1,2 milioane de abonați și au avut doar un al doilea copil.

Landon Clifford Înălțime și greutate

Cât de înaltă era vedeta YouTube, Landon Clifford? Avea o înălțime de 5 ft 11 în înălțime sau altfel 1,8 m sau 180 cm. Greutatea sa corporală era de aproximativ 57 kg sau 125 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond.

Landon CliffordWiki / Bio
Nume realLandon Clifford
PoreclăA ateriza pe
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă19 ani (decedat)
Data morții19 august 2020
Zi de nastere17 februarie 2001
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,80 m (5 ft 11 in)
Greutateaproximativ 57 kg (125 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
Copii / CopilFiice: Collette Briar și Delilah Rose

Fiul: NA

Soț / soțieCamryn Turner
Valoarea netăAproximativ 900.000 USD (USD)

Landon Clifford Soție și fiice

Cu cine a fost căsătorit Landon Clifford? În iunie 2019, s-a căsătorit cu Camryn Turner. De asemenea, este o vedetă de pe YouTube care a devenit faimă documentându-și viața de mamă adolescentă pe canalul ei Cam & Fam. A obținut peste 1,2 milioane de vizualizări. Cei doi adolescenți au împreună două fiice, Collette Briar și Delilah Rose. Cea de-a doua fiică a cuplului YouTube s-a născut la jumătatea lunii mai 2020. El era un tată adolescent prezentat pe un canal YouTube precum Oscar Morales de la OKbaby.

Landon Clifford Bio, vârstă și familie

Câți ani avea Landon Clifford în momentul morții? S-a născut pe 17 februarie 2001 în Statele Unite. Data morții sale a fost 19 august 2020. Deci, în momentul morții sale, avea doar 19 ani. Avea naționalitate americană și aparține etniei mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Era bine educat.

Landon Clifford Carieră și valoare netă

Cât a fost valoarea netă a lui Landon Clifford? El a fost celebru personalitate în rețelele sociale și un Youtuber. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, el a susținut faima. El și-a creat un cont Twitch numit clifford2001. Canalul său YouTube a fost creat inițial de partenerul său din viața reală Camryn Turner în 2010, cu un nume de utilizator coolcam1009. La fel ca în 2020, valoarea sa netă a fost estimată la peste 900.000 de dolari (USD).

Fapte despre Landon Clifford

  1. Încă din copilărie, a fost foarte pasionat de crearea de conținut.
  2. După moartea sa tragică, fanii săi ai canalului YouTube Cam și Fam s-au dus pe rețelele sociale pentru a-și exprima condoleanțele după moartea lui Landon.
  3. Camryn Clifford relatează că Landon a fost în comă timp de șase zile înainte de a muri.
  4. Landon și Camryn Clifford au devenit cunoscuți cu canalul lor YouTube „Cam & Fam”.
  5. Era foarte apropiat de familie, soție și fiice.

În concluzie

Landon Clifford, soțul lui Camryn Clifford și vedeta canalului YouTube Cam & Fam, a murit la vârsta de 19 ani, potrivit soției sale cu un mesaj pe Instagram. Camryn Clifford și-a descoperit soțul ca fiind „plin de compasiune, iubitor, îngândurat, amabil și politicos. Landon Clifford și soția sa și-au început canalul YouTube în noiembrie 2017. Primul lor videoclip a fost o revelație a genului primului lor copil. La acea vreme, atât Cliffod, cât și soția lui aveau 17 ani. Camryn Clifford a rămas însărcinată la 16 ani. În descrierea videoclipului, ea a spus că cei doi trăiau în state diferite. Camryn este din Hawaii și a mers la liceul din Texas. Clifford este originar din Texas.

Citește și: Zolee Griggs (Youtuber) Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Iubit, Măsurători, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found