Havanna Winter (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Havanna Winter actriță, cântăreață și personalitate în rețelele sociale. Ea este o vedetă americană din rețelele sociale, care crește în popularitate pe platforme precum TikTok și Instagram. Cunoscută pentru clipurile amuzante și videoclipurile de dans pe care le postează pe contul său oficial TikTok, Havanna a adunat peste 3,3 milioane de adepți pe platformă. Odată cu creșterea popularității sale, Havanna colaborează, de asemenea, cu branduri celebre în mod regulat. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Înălțimea, greutatea și măsurătorile de iarnă Havanna

Cât de înaltă este Havanna Winter? Ea se află la o înălțime de 5 ft 1 în înălțime sau altfel 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Havanna Winter? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 26-28-30 inci. Poartă o cană de sutien de 24 C.

Havanna Winter Age

Câți ani are Havanna Winter? Ziua ei de naștere cade pe 4 aprilie 2006. Are 14 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este de origine norvegiană și spaniolă. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Oslo, Norvegia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați.

Citește și: Troy Zarba (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Havanna Winter Wiki

Havanna WinterWiki / Bio
Nume realHavanna Winter
PoreclăHavanna
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă14 ani
Zi de nastere4 aprilie 2006
Locul naşteriiOslo, Norvegia
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 1 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 26-28-30 inci
Dimensiunea cupei sutienului24 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 450 K USD (USD)

Havanna Winter Boyfriend

Cine este iubitul lui Havanna Winter? Este prea tânără pentru a intra în vreo relație. Ea este singură în aceste momente și este foarte concentrată pe cariera ei.

Citește și: Noah Beck (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Havanna Winter Net Worth

Care este valoarea netă a Havanna Winter? Personalitatea ei fermecătoare și aspectul superb au atras un fan sănătos care urmărește pe platforma de socializare. Ea a acumulat un fan masiv pe contul ei de Instagram, care are în prezent peste milioane de adepți. Valoarea sa netă este estimată la peste 450 K USD (USD).

Havanna Winter Career

Havanna Winter a primit un milion de adepți pe contul ei TikTok. Havanna a început să-și posteze videoclipuri de dans și videoclipuri interactive aleatorii pentru adepții ei. Ea este adesea văzută cu sora ei în videoclipurile sale. În decurs de un an de la aderarea la TikTok, Havanna a obținut peste 3 milioane de adepți.

Fapte despre iarna Havanei

  1. Havanna Winter are în prezent peste 3 milioane de adepți pe TikTok.
  2. Videoclipurile ei au primit aproximativ 155 de milioane de aprecieri.
  3. Contul ei de Instagram, unde postează în mod regulat imagini și videoclipuri, are, de asemenea, peste 1,5 milioane de urmăritori.
  4. Ea a decis să-și încerce mâna pe TikTok, care este foarte popular în rândul internauților pentru schimbul de videoclipuri scurte.
  5. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.

Citește și: Sheri Easterling (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Soț, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found