Naya Rivera (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Cauză a morții, Fiu, Soț, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Nata Rivera a fost o actriță, cântăreață și model americană care a crescut în cartierul Santa Clarita din Valencia. În calitate de actriță și model de copil, și-a construit cariera. A înflorit după ce a apărut pentru rolul ei de majoretă la liceu Santana Lopez în seria „Glee”.

Actrița talentată și înțeleaptă a găsit moartea lângă suprafața unui lac din sudul Californiei. O actriță uimitoare de 33 de ani a fost găsită plutind în colțul de nord-est al lacului Piru. La 8 iulie 2020, totul a început când Rivera a dispărut. Potrivit surselor, ea a dispărut pe lacul Piru, unde fiul ei de 4 ani a fost găsit pe 8 iulie adormit și singur pe o barcă cu ponton închiriată. Reglați biografia lui Rivera de mai jos!

Naya Rivera Cauza morții

Cauza morții actriței Naya nu este încă clară, dar corpul ei este găsit pe 14 iulie 2020. Oficialii presupun că, în mod inconștient, s-a scufundat după ce a închiriat barca cu fiul ei de patru ani la camping și la recreere. hotspot la o oră de mers cu mașina la nord-vest de Los Angeles. Corpul lui Rivera a fost găsit și o examinare inițială nu a evidențiat nicio dovadă a jocului urât sau a sinuciderii.

Naya Rivera Age

Câți ani avea Naya Rivera în momentul morții? Avea 33 de ani când a găsit moartea pe lacul din sudul Californiei, lacul Piru. Potrivit presupunerilor oficialilor, ea a murit încercând să o salveze. Fiul ei a spus mai târziu poliției că, după ce cei doi au mers la înot, Rivera l-a împins în barcă, dar când s-a întors să o vadă, ea a dispărut sub apă.

Naya Rivera Soț și fiu

Din 2000 până în 2004, ea s-a întâlnit cu actorul Tahj Mowry. Era foarte apropiată de familia și surorile ei frumoase. Mai târziu, din anumite cauze personale, s-a despărțit de Tahj și apoi a început să se întâlnească cu Big Sean în aprilie 2013.

Big Sean este un rapper, cântăreț și compozitor american. Ei și-au declarat public logodna în octombrie 2013, dar și-au despărțit relația în aprilie 2014. Fără să mai vorbim despre despărțirea de Big Sean, Rivera a început să se întâlnească cu actorul Ryan Dorsey. La începutul anului 2014, ea a anunțat că ea și Dorsey așteptau primul lor copil. În septembrie 2015, cuplu fiule a venit în lume Josey Hollis.

În noiembrie 2016, ea a solicitat divorțul după doi ani de căsătorie, dar a anulat separarea în octombrie 2017. Prin urmare, a solicitat divorțul în decembrie 2017. Mai târziu în acea lună, Rivera și Dorsey au fost de acord să împartă pe scurt custodia comună a fiului lor. Pe 14 iunie 2018, Rivera și Dorsey și-au finalizat divorțul.

Naya Rivera Bio & Family

Rivera s-a născut la 12 ianuarie 1987, în Santa Clarita, California. Ea și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Los Angeles alături de mama și familia ei. Ea aparține etniei mixte. Are și frați și Naya era cel mai mare dintre cei trei copii. Fratele ei mai mic este fostul NFL Mychal Rivera, iar sora ei mai mică este modelul de pistă Nickayla Rivera. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Erin Moran (actriță) Cauza morții, soț, soț, carieră, înălțime, greutate, fapte

Naya Rivera Carieră

Și-a lansat cariera ca actor copil. Mai târziu, în 2009, a devenit faimos în 2009, cu rolul ei de Santana Lopez în filmul ‘Glee’ de la Fox. A fost un model, actor și cântăreț american. A apărut și în videoclipul muzical pentru „De ce te iubesc” de la B2K, în 2002. A fost nominalizată la două premii ALMA, la categoriile Artistului muzical feminin preferat și Actriței TV preferate - Rol principal într-o comedie, în 2011. În în același an, ea a semnat un acord cu Columbia Records pentru a produce un album solo. În 2015, ea a adoptat și rolul recurent al Blanca Alvarez în cel de-al treilea sezon al seriei dramatice Lifetime Maids.

Naya Rivera Net Worth

Cât valorează Naya Rivera? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 4 milioane de dolari SUA. Cariera ei de actorie a fost principala sursă de venit. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 5 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs.

Naya Rivera Wiki

Wiki / Bio
Nume realNaya Marie Rivera
Vârstă33 de ani (decedat)
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

22 mai 1988
Data morții8 iulie 2020
Cauza mortiiA murit încercând să-și salveze fiul pe un

barcă cu ponton închiriată

ProfesieActriță, model și cântăreață
Renumit pentruRolul ei ca Santana Lopez în „Glee” de la Fox
Locul naşteriiSanta Clarita, California, S.U.A.
Naţionalitateamerican
EtnieMixt (afro-american, german,

și descendența portoricană)

SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
ZodiacScorpionul
Reședința curentăLos Angeles, California
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

34-25-36 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaroniu-Blond
Mărimea pantofului5 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 4 milioane de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTată: George Rivera

Mama: Yolanda Rivera

FratiiFrate: Mychal Rivera

Sora: Nickayla Rivera

Viata personala
Starea civilăDivorțat
Iubit / ÎntâlnireSingur
Întâlniri anterioare?1. Tahj Mowry

2. Big Sean

Soț / SoțieRyan Dorsey (divorțat în 2017)
FiuleJosey Hollis
FiicăNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateUniversitatea din California
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Actor favoritN / A
Actrita preferataN / A
Culoare preferataRoz și negru
Bucătăria preferatăN / A
Alcoolic?N / A
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăPiru
Hobby-uriCălătorind, gimnastă
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter

Naya Rivera Fapte

  • Buletinul condamnării Riverei vine aproape exact la șapte ani de la moartea co-starului și prietenului său apropiat, Cory Monteith.
  • La vârsta de 31 de ani, Monteith a fost găsit mort pe 13 iulie 2013, din cauza unui amestec otrăvitor de alcool și heroină.
  • Figura și statistici fizice: Are o figură zdrențuitoare și fierbinte.
  • Măsurătorile corpului ei au fost de 34-25-36 inch.
  • Ce s-a întâmplat cu actrița Rivera? La 8 iulie 2020, fiul lui Rivera din fostul ei soț Dorsey, Josey Hollis Dorsey, a fost găsit conked și singur pe barcă. Cei doi plecaseră să înoate în râu, iar Rivera dispăru. Acest lucru a cauzat căutarea de cinci zile care a ieșit din corpul ei fiind înrădăcinată.
  • Rivera a apărut pe coperțile mai multor reviste, printre care Cosmopolitan, Maxim, Rolling Stone, FHM, Complex, Glow, Prestige, The Hollywood Reporter, Cosmo for Latinas, Latina, Fit Pregnancy și Baby and Galore.
  • Cadavrul ei fusese găsit plutind în lacul Piru de scafandri când cercetările s-au reluat dimineața, în jurul orei 9:30, pe 13 iulie 2020.

Citește și: Alyson Stoner (actriță) Net Worth, Bio, Wiki, Sexualitate, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte

Citește și: Sivan Alyra Rose (actriță) Bio, Wiki, Iubit, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found