Dannielynn Birkhead (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Dannielynn Birkhead este un model de copil american și bine cunoscut ca fiica lui Larry Birkhead și a modelului Anna Nicole Smith. Este, de asemenea, o personalitate americană de televiziune de realitate. Este un accesoriu pe care majoritatea femeilor îl adoră, iar Dannielynn Birkhead l-a îmbrățișat și l-a folosit ca carieră. Simțul ei impecabil al modei nu numai că a atras, ci și a contribuit la valoarea ei netă. A devenit, de asemenea, o oglindă pentru multe adolescente, în special în materie de modă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Dannielynn Birkhead.

Dannielynn Birkhead Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Dannielynn Birkhead? Ea se află la o înălțime de 4 ft 5 în înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Dannielynn Birkhead Bio, Age & Family

Câți ani are Dannielynn Birkhead? Ziua ei de naștere cade pe 7 septembrie 2006. Are 14 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Nassau, Bahamas. Numele tatălui său este Larry Birkhead, iar numele mamei este Anna Nicole Smith. Ea și tatăl ei au participat la Kentucky Derby din 2008, unde părinții ei s-au întâlnit pentru prima dată. Are și frați. Fratele ei mai mare, Daniel Wayne Smith, a încetat din viață la câteva zile după naștere. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Lene Alexandra (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Dannielynn BirkheadWiki / Bio
Nume realDannielynn Hope

Marshall Birkhead

PoreclăDannielynn Birkhead
Faimos caModelul copilului, Social Media Star
Vârstă14 ani
Zi de nastere7 septembrie 2006
Locul naşteriiNassau, Bahamas
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,62 m (4 ft 5 in)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 24-23-31 inch
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului4.5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Dannielynn Birkhead Boyfriend

Cine este iubitul lui Dannielynn Birkhead? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Adut Akech (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Etnie, Religie, Fapte

Dannielynn Birkhead Net Worth

Care este valoarea netă a lui Dannielynn Birkhead? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La șase ani, Birkhead a participat la o campanie de modelare pentru Guess Kids, linia pentru copii pentru îmbrăcăminte Guess. Ea este co-fondatoarea Guess, a declarat „Dannielynn are același spirit jucăuș pe care l-a avut mama ei pe platourile de filmare”. Ca și în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 500.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Dannielynn Birkhead Fapte

  1. După testarea ADN-ului, Birkhead a fost stabilit oficial ca tată.
  2. Avea cinci luni, mama ei a murit în urma unei supradoze de medicamente eliberate pe bază de rețetă la Seminole Hard Rock Hotel and Casino din Hollywood, Florida.
  3. La vârsta de 16 luni, Birkhead a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a corecta strabismul dintr-un ochi.
  4. Tatăl ei a purtat și un plasture, astfel încât perechea să poată „juca pirați împreună”.
  5. Are un fan imens care urmărește platformele sale de socializare și are un fan imens care o urmărește acolo.

Citește și: Laneya Grace (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Fapte