Ava Michelle Cota (Dansatoare) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Carieră, Familie, Fapte

Ava Michelle Cota este o dansatoare fenomenală americană. Foarte puțini oameni sunt binecuvântați cu talente multiple la o vârstă fragedă. A fi bun în mai multe lucruri le permite să obțină vedeta la o vârstă fragedă. Odată ce o personalitate atât de talentată care a devenit vedetă din copilărie este Ava Michelle Cota. Și-a început cariera ca dansatoare. A început să danseze de la o vârstă fragedă și a participat la competițiile de dans locale și regionale. Ea a câștigat chiar și câteva premii la aceste competiții. Fiind remarcată pentru talentul ei în dans, a început să primească oferte în unele programe de televiziune.

A apărut pentru prima dată la Dance Moms în sezonul 3 al spectacolului. Programul a adus-o pe Ava Michelle Cota la fel de multă faimă când s-a remarcat ca interpretă de top în acea serie de realități Lifetime. A fost o emisiune de televiziune despre copiii tineri și talentați și mămicile lor supărătoare care se certau adesea.

Ava a fost, de asemenea, selectat pentru a face parte din Elite Select Ensemble pentru al patrulea sezon. A devenit concurentă la So You Think You Can Dance în 2016. Ea joacă în filmul Netflix din 2019 Tall Girl. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Ava Michelle Cota Age

Câți ani are Ava Michelle Cota? Ziua ei de naștere cade pe 10 aprilie 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Michigan. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Ava Michelle Cota Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Ava Michelle Cota? Are o înălțime medie de 5 picioare și 5 inci. Fiind actriță, este în formă și sănătoasă, cântărind în jur de 55 Kg. Are ochi căprui închis, cu părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Ava-Michelle-Cota-age

Citește și: Delaney Glazer (Dansator) Bio, Wiki, Vârstă, Iubit, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ava Michelle Cota Wiki

Ava Michelle CotaWiki / Bio
Nume realAva Michelle Cota
PoreclăAva
Faimos caDansatoare, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere10 aprilie 2002
Locul naşteriiMichigan
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Ava Michelle Cota Net Worth

Care este valoarea netă a Ava Michelle Cota? A câștigat numeroase titluri naționale ca dansatoare și a fost numită Miss Pre Teen Galaxy International 2014. A trăit într-o viață de lux în Michigan. Prețul casei este estimat la aproximativ milioane. Mai mult, valoarea netă a Ava este estimată la 3 milioane USD (USD).

Ava Michelle Cota Iubit

Cine este iubitul lui Ava Michelle Cota? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să devină un dansator celebru.

Ava-Michelle-Cota-iubit

Citește și: Mackenzie Ziegler (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Iubit, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Familie, Carieră, Fapte

Ava Michelle Cota Bio & Family

Numele mamei lui Ava Michelle Cota este Jeanette Cota, proprietarul studioului Broadway Dance Academy din Fenton, Michigan. Are și frați. Are un frate pe nume Devon. Conform educației sale, ea este bine educată.

Ava Michelle Cota Carieră

Prima apariție a lui Ava Michelle Cota la Dance Moms a venit într-un episod numit „Începutul sfârșitului”. A devenit concurentă la So You Think You Can Dance în 2016. Ea joacă în filmul Netflix din 2019 Tall Girl.

Ava Michelle Cota Fapte

  1. Performanța excelentă a lui Ava Michelle Cota în „Dance Moms” și-a consolidat performanța ca dansatoare remarcabilă, performanța ei din alte seriale de televiziune i-a adus mai multă faimă.
  2. Faima pe care a obținut-o la o vârstă fragedă a făcut-o o vedetă chiar și pe canalele de socializare.
  3. Are conturi pe canale de socializare precum Instagram și Twitter.
  4. Singurul factor care o face pe Ava Michelle Cota atât de specială la o vârstă atât de fragedă este talentul ei multiplu.
  5. Multe mass-media au comentat abilitățile sale excepționale de dans.
  6. Dincolo de aceasta, implicarea ei în activități caritabile la o vârstă fragedă a făcut-o foarte specială în ochii fanilor ei.

Citește și: Coco Quinn (Dansator) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found