Abby Dowse (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Întâlniri, Măsurători, Valoare netă, Iubit, Fapte

Abby Dowse este un renumit model australian și vedetă de socializare. Ea a devenit faimă prin postările sale de pe Instagram și astăzi are 2,9 milioane de fani dedicați fanilor pe site-ul de partajare a fotografiilor și a videoclipurilor. Pe lângă faima ei pe rețelele de socializare, Abby este populară ca model. A modelat pentru diverse companii. Lucrările sale binecunoscute includ lenjerie, costume de baie și fotografii fashioniste ale ei, pe care le-a promovat și pe conturile sale de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, modelul Bio, vârsta, înălțimea, greutatea, întâlnirile, măsurătorile, valoarea netă, iubitul și multe altele despre ea.

Abby Dowse Age

Câți ani are Abby Dowse? Ziua ei de naștere cade pe 17 septembrie 1989. Are 31 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Australia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Abby Dowse Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Abby Dowse? Ea se află la o înălțime de 5 ft 10 în înălțime sau 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 59 Kg. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Măsurători Abby Dowse

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Abby Dowse? Având măsurători corporale fierbinți de 35-24-26, această frumusețe australiană își împărtășește în mod obișnuit viața pe platformele de socializare. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Serenity Johnson (Instagram Star) Wiki, Bio

Abby Dowse Wiki / Bio

Abby DowseWiki / Bio
Nume realAbby Dowse
PoreclăAbby
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă31 de ani
Zi de nastere17 septembrie 1989
Locul naşteriiAustralia
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 59 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 35-24-26 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Abby Dowse Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Abby Dowse? Oamenii au găsit clipurile realizate de ea cu adevărat interesante și chiar au început să-și partajeze videoclipurile pe platformele sociale. Acest lucru l-a făcut pe Abby să câștige și mai mult nume și faimă. În afară de realizarea videoclipurilor, ea a folosit frecvent Instagram pentru a-și posta fotografiile și videoclipurile fierbinți. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Abby-Dowse-net-worth

Citește și: Clarence White (Instagram Star) Wiki, Bio

Abby Dowse Boyfriend & Dating

Cu cine se întâlnește Abby Dowse? Ea este singură în aceste momente. Ea se bucură la maximum de viața ei de singurătate. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Abby Dowse Fapte

  1. Abby Dowse, tânăra diva a apărut și pe coperta coperții multor reviste.
  2. De asemenea, este extrem de populară pe Twitter.
  3. Cariera ei a început să crească mai repede după ce a postat numeroase fotografii cu ea în îmbrăcăminte intimă și bikini.
  4. De asemenea, a lucrat cu ambasadorul Fashion Nova.
  5. A menținut o dietă sănătoasă și a frecventat sala de sport.

Citește și: Devon Lee Carlson (Instagram Star) Wiki, Bio


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found