Kenneth Walker (Breonna Taylor Boyfriend) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Iubită, Familie, Fapte

Kenneth Walker este mai bine cunoscut ca iubitul regretatei Breonna Taylor, care era un tehnician medical de urgență afro-american în vârstă de 26 de ani, a fost împușcat mortal de ofițerii departamentului de poliție al metroui Louisville pe 13 martie 2020.

Kenneth Walker și Breonna Taylor

Înainte de moartea iubitei sale Breonna Taylor, Walker locuia cu prietena sa la apartamentul ei din Louisville. Duo-ul era în relație unul cu celălalt cu câteva luni înainte de moarte iubita ei.

Cu toate acestea, viața amoroasă a lui Kenneth Walker s-a schimbat complet când ofițerii, la scurt timp după miezul nopții, 13 martie 2020, poliția din Louisville a intrat în apartamentul lui Breonna Taylor și Kenneth Walker folosind un berbec pentru a deschide forța ușii.

Poliția investiga doi bărbați despre care credeau că vindeau droguri. Casa Taylor / Walker a fost inclusă într-un mandat de percheziție „non-knock” semnat, semnat de judecătoarea județului Jefferson Mary M. Shaw, potrivit informațiilor din partea poliției, conform căreia unul dintre bărbați a folosit apartamentul pentru a primi colete. Presupusul traficant de droguri ar fi fost văzut intrând în apartamentul lui Taylor într-o după-amiază de ianuarie cu un pachet USPS înainte de a pleca și de a conduce la o casă de droguri cunoscută, iar mandatul a declarat că un inspector poștal al SUA a confirmat că bărbatul primise pachete la apartament. Inspectorul poștal Tony Gooden a declarat că biroul său a spus poliției că nu au fost primite pachete de interes acolo.

Între timp, Walker a fost acuzat de tentativă de crimă și agresare a ofițerului. Pe 26 mai 2020, Tom Wine (Procurorul General) a lansat o declarație în care susținea că nu va fi acuzat împotriva partenerului lui Taylor.

Kenneth Walker Wiki

Wiki / Bio
Nume realKenneth Walker
PoreclăKenneth
Vârstă29 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

1991
ProfesieAngajat
Renumit pentruIubitul lui Breonna Taylor

(Tehnician american de urgență medical)

Locul naşteriiStatele Unite ale Americii
Naţionalitateamerican
EtnieAfro american
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenMasculin
ZodiacVărsător
Reședința curentăLouisville, Kentucky, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '10 "

Centimetri: 178 cm

Metri: 1,78 m

GreutateKilograme: 81 Kg

Lire sterline: 180 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

44-32-39 țoli
Dimensiunea bicepsului14 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
IubitaBreonna Taylor

(n. 5 iunie 1993 - d. 13 martie 2020)

Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoarea preferatăAlbastru
Bucătăria preferatăItaliană
Vacanță preferată

Destinaţie

Cuba
Hobby-uriMuzică și călătorii
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 15.000 dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Facebook, Twitter (Inactiv)

Urmările morții lui Breonna Taylor

Protestele din Louisville au atins un punct de fierbere sâmbătă, când o persoană a fost împușcată și ucisă în Jefferson Park în timpul unei demonstrații prin care cerea dreptate în moartea lui Taylor. În urma împușcării, LMPD a anunțat duminică într-o declarație că parcul va fi închis de la ora 23:00. până la 6 dimineața zilnic.

Moartea lui Taylor a fost în centrul atenției naționale, în timp ce protestatarii au cerut justiție în uciderile de polițiști a bărbaților și femeilor negre din toată țara în ultimele luni. Casa lui Taylor a fost inclusă într-un mandat de siguranță, deoarece autoritățile au suspectat că un bărbat implicat într-un cerc de droguri i se livrau pachete de droguri la domiciliu, potrivit unui affidavit al poliției pentru mandatul de percheziție al raidului.

Potrivit CNN, când au intrat ofițerii, l-au întâlnit pe iubitul lui Taylor, Kenneth Walker. A sunat la 911 când poliția a intrat în apartament. El a fost autorizat să poarte o armă de foc, conform procesului. Poliția spune că a tras asupra ofițerilor care au executat mandatul.

Mai mult, familia lui Taylor a intentat un proces de moarte ilicită două luni mai târziu, reclamând acuzații de baterie, moarte ilicită, forță excesivă, neglijență și neglijență gravă. Procesul a mai menționat că ofițerii ar fi trebuit să anuleze percheziția apartamentului lui Taylor, deoarece un polițist suspect căutat fusese arestat într-o altă locație înainte de executarea mandatului.

Kenneth Walker Age

Câți ani are Kenneth Walker? S-a născut în 1991, iar în Statele Unite și ea are 29 de ani începând cu 2020. Are etnie afro-americană. În prezent, el locuiește în Louisville, Kentucky, Statele Unite ale Americii.

Kenneth Walker Fapte

  • Bio și familie: Informațiile familiei Kenneth Walker nu sunt cunoscute în domeniul public.
  • Are și frați.
  • În ceea ce privește educația, este bine educat și este un cetățean comun din Louisville, Kentucky, Statele Unite ale Americii.
  • În plus, el deține cetățenia americană.
  • Iubita lui, moartea lui Taylor, a fost în centrul atenției naționale, în timp ce protestatarii au cerut justiție în cazurile de ucidere a bărbaților și femeilor negre din țară în ultimele luni.
  • Protestatarii au instalat bannere pe carosabil cu imagini cu Breonna Taylor, o femeie neagră împușcată și ucisă de ofițerii de poliție din metrou Louisville care îndeplineau un mandat de batere.
  • Poliția a ajuns la protestatari și a cerut mulțimii să se disperseze.
  • Poliția a declarat că 33 de persoane au fost arestate și 19 vehicule au fost tractate.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found