Paul Walker (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Fiică, Prietena, Valoare netă, Fapte

Cine este Paul Walker? A fost actor american. Este cunoscut mai ales pentru rolul său de Brian O'Conner în franciza Fast & Furious. El și-a reluat rolul în cinci continuări Fast and the Furious și a jucat, de asemenea, roluri importante în filmele Varsity Blues, Pleasantville și The Lazarus Project. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, cauza morții, fiica, iubita, valoarea netă a lui Paul Walker și multe altele despre el.

Paul Walker Cauza morții

Care a fost cauza morții lui Paul Walker? Conform paginii sale Wikipedia, el a murit din cauza accidentărilor suferite în urma coliziunii cu un singur vehicul. Pe 30 noiembrie 2013, în jurul orei 15:30 PST, Walker, în vârstă de 40 de ani, și Roger Rodas, în vârstă de 38 de ani, mașina s-a izbit de un stâlp de beton și doi copaci au luat foc vehiculului. Rodas a murit de mai multe traume, în timp ce Walker a murit din cauza efectelor combinate ale traumei și arsurilor. Amândouă corpurile lor au fost arse dincolo de recunoaștere.

Paul Walker Age

Câți ani avea Paul Walker în momentul morții sale? La moartea sa, avea 40 de ani. Walker s-a născut pe 12 septembrie 1973, în Glendale, California, din părinți americani cu majoritate strămoși englezi, precum și germani, elvețieni și irlandezi.

Paul WalkerWiki / Bio
Nume realPaul William Walker IV
PoreclăPaul Walker
Faimos caActor
Vârstă40 de ani
Data morții30 noiembrie 2013
Cauza morțiiVătămări cauzate de coliziunea cu un singur vehicul
Zi de nastere12 septembrie 1973
Locul naşteriiGlendale, CA
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,88 m)
Greutateaprox 60 Kg (132 lbs)
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaRebecca Soteros
CopiiFiica: Lunca
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 8 milioane USD (USD)

Paul Walker Prietena și fiica

Cine era iubita lui Paul Walker în momentul morții sale? La momentul morții sale, era în relație cu Rebecca Soteros. De asemenea, a avut o fiică pe nume Meadow cu prietena sa. Mai mult, conform istoriei sale anterioare de întâlniri, el s-a mai întâlnit cu Jasmine Gosnell.

Paul Walker Înălțime și greutate

Cât de înalt este Paul Walker? El se află la o înălțime de 6 ft 1 în sau altfel 1,88 m sau 188 cm. Cântărește în jur de 60 Kg sau 132 lbs. Are ochii albaștri și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Paul Walker Net Worth

Care a fost valoarea netă a lui Paul Walker? Și-a început cariera de copil actor în anii 1970 și 1980 și a câștigat recunoaștere la începutul anilor 1990 după ce a apărut în telenovela de televiziune The Young and the Restless. Valoarea sa netă a fost estimată la aproximativ 8 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Paul Walker

  1. Walker a murit la 30 noiembrie 2013, la vârsta de 40 de ani, ca pasager într-un accident cu o singură mașină alături de prietenul și șoferul Roger Rodas.
  2. În momentul morții sale, Walker nu finalizase filmările Furious 7.
  3. Mama sa pe nume Cheryl era un model de modă, iar tatăl său, Paul William Walker III, era un contractor de canalizare și fost boxer amator.
  4. Are și frați. A avut patru frați mai mici: Aimee, Ashlie, Caleb și Cody.
  5. Conform calificării sale educaționale, a urmat mai multe colegii comunitare din California de Sud, specializându-se în biologie marină.
  6. El crede în: „Filozofia mea este: Dacă nu te poți distra, nu are sens să o faci.”

Citește și: Chadwick Boseman (Actor) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found