Scarlett Johansson (actriță) Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Afaceri, Măsurători, Soț, Valoare netă, Fapte

Scarlett Johansson este o actriță americană și a devenit cunoscută pentru rolurile sale din Manny & Lo (1996), The Whisperer (1998) și Ghost World (2001). În afară de aceasta, a câștigat un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriță pentru rolul din filmul din 2003 Lost in Translation. A fost actrița cea mai bine plătită din lume în 2018 și 2019 și a apărut de mai multe ori pe lista Forbes Celebrity 100.

În 2010, Johansson a debutat pe Broadway într-o renaștere a A View from the Bridge, care i-a adus premiul Tony pentru cea mai bună actriță. Apoi a continuat să joace în filmele The Prestige, Vicky Cristina Barcelona, ​​Don Jon, We Bought a Zoo and Under the Skin și a fost distribuită ca supereroină Black Widow din seria de filme Marvel. Reglați bio și explorați mai multe despre ea.

Scarlett Johansson Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Scarlett Johansson? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Scarlett Johansson Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Scarlett Johansson? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 BB.

Scarlett Johansson Bio, Early Life & Family

Câți ani are Scarlett Johansson? Ziua ei de naștere cade pe 22 noiembrie 1984. Are 36 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în New York, NY. Tatăl ei, Karsten Olaf Johansson, este un arhitect originar din Copenhaga, Danemarca. Bunicul ei patern, Ejner Johansson.

Citește și: Donna Benedicto (actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Scarlett Johansson Wiki

Scarlett JohanssonWiki / Bio
Nume realScarlett Ingrid Johansson
PoreclăScarlett Johansson
Faimos caActriţă
Vârstă36 de ani
Zi de nastere22 noiembrie 1984
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 BB
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii1
SoțulColin Jost (m. 2020)
Valoarea netă14,3 miliarde de dolari

Scarlett Johansson Soț și copii

Cine este soțul lui Scarlett Johansson? A fost căsătorită cu Ryan Reynolds din septembrie 2008 până în iulie 2011. S-a căsătorit apoi cu Romain Dauriac în 2014. Ea și Dauriac au avut împreună o fiică pe nume Rose, apoi s-au despărțit în 2016. În iulie 2017, a început să se întâlnească cu comedianul Colin Jost. Ea și Jost s-au căsătorit în octombrie 2020.

Citește și: Sasha Gabriella Fox (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Familie, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Scarlett Johansson

Care este valoarea netă a lui Scarlett Johansson? Actoria este principala sa sursă de venit. Filmele ei au încasat peste 14,3 miliarde de dolari în întreaga lume, făcând din Johansson cea de-a noua cea mai mare încasare de la box office din toate timpurile.

Scarlett Johansson Fapte

  1. În 2018, Scarlett Johansson a colaborat cu 300 de femei de la Hollywood pentru a înființa inițiativa Time’s Up pentru a proteja femeile de hărțuire și discriminare.
  2. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  3. A debutat în film la vârsta de nouă ani în filmul North. În 1997, a jucat-o pe Molly Pruitt în filmul Home Alone 3.
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Negrul este una dintre culoarea preferată a lui Scarlett Johansson.

Citește și: Esme Creed-Miles (actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found