Rupert Grint (Actor) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Afacere, Valoare netă, Întâlniri, Prietena, Fapte

Rupert Grint este un actor englez care a câștigat un premiu pentru tânăr artist pentru cel mai promițător tânăr nou venit pentru rolul său de Ron Weasley. El este cunoscut mai ales pentru rolul lui Ron Weasely în franciza de film Harry Potter, a deschis despre emisiunea TV care se spune că este în curs de dezvoltare la HBO Max. În timp ce era la școală, Grint a fost interesat de teatru. De asemenea, a jucat în filmele Driving Lessons și Cherrybomb. În 2017, a început să joace rolul lui Daniel în emisiunea TV Sick Note.

Grint a fost, de asemenea, la fel de ocupat după Harry Potter, cu mai multe apariții la film, precum și cu un rol principal în distribuție, nu în una, ci în trei emisiuni de televiziune diferite. Una dintre aceste emisiuni nu este doar subevaluată și este o bijuterie ascunsă pregătită pentru mai mulți spectatori, dar este gata și disponibilă pentru binging pe Netflix. Reglați biografia.

Rupert Grint Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Rupert Grint? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea Rupert Grint este estimată la 5 picioare și 7 inci. De asemenea, a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 67 Kg. Are ochi căprui și culoarea părului este blond.

Valoare netă și venituri Rupert Grint

Care este valoarea netă a lui Rupert Grint? El are o valoare netă de aproximativ 50 de milioane de dolari, ceea ce îl face cel mai puțin bogat dintre cei trei actori din rolurile principale ale filmului, dar aceasta este încă o sumă impresionantă care depășește valoarea netă generală a altor alți Harry Potter, inclusiv Tom Felton (care a jucat ticălosul Draco Malfoy și valorează 35 de dolari. Primul său rol a fost într-o producție din Top Hat Stage și Screen School din Noah's Ark, unde a jucat un pește.

Citește și: Wyatt Oleff (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Wiki Rupert Grint

Rupert GrintWiki / Bio
Nume realRupert Alexander Lloyd Grint
PoreclăRupert Grint
Faimos caActor
Vârstă32 de ani
Zi de nastere24 august 1988
Locul naşteriiHarlow, Anglia
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 67 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-42 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaGeorgia Groome
Fiică1
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 50 m USD (USD)

Rupert Grint Affair, Girlfriend & Dating

Cine este iubita lui Rupert Grint? El este legat romantic de actrița Georgia Groome în 2011. El și Georgia au întâmpinat o fiică numită miercuri în mai 2020.

Citește și: Gaten Matarazzo (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Rupert Grint Bio, Early Life & Family

Numele mamei Rupert Grint este Nigel Grint, un dealer de suveniruri de curse, iar mama pe nume Joanne Grint. Are și frați. El este cel mai mare dintre cei cinci frați. El a spus că primul său scop din viață a fost să devină un înghețat. A crescut în Watton-at-Stone, Hertfordshire și a urmat școala Richard Hale, din Hertford.

Fapte Rupert Grint

  1. În afară de Harry Potter, Rupert Grint este cunoscut și pentru filme precum Crucea de Onoare, Moartea necesară a lui Charlie Countryman, Moonwalkers, printre altele.
  2. De asemenea, a făcut parte din emisiuni TV precum Snatch, The ABC Murders de la BBC și, mai recent, serialul horror psihologic al Apple TV + numit Servant.
  3. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  4. Grint s-a alăturat Instagramului în noiembrie 2020 și a obținut titlul Guinness World Records pentru cel mai rapid timp pentru a ajunge la un milion de adepți pe platformă, cu patru ore și un minut.
  5. Grint este un pasionat de fotbal și un susținător pasionat al lui Tottenham Hotspur F.C.

Citește și: Paul Walker (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Fiică, Prietena, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found