Caroline Gregory (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Caroline Gregory este o vedetă americană TikTok și o personalitate socială. Nu este de mirare că muzești precum Caroline Gregory se află în inimile și mințile adolescenților și adolescenților de pe tot globul. Pentru cei neinițiați, TikTok este o aplicație pentru smartphone unde utilizatorii pot crea și partaja videoclipuri cu durată de la 15 secunde la 1 minut. Acum, conținutul poate fi de genul, cântatul, dansul sau sincronizarea buzelor cu piesele sonore care sunt încorporate cu videoclipurile, doar imaginația și creativitatea utilizatorului sunt limitele! Deci, în timp ce aplicația oferă platforma, originalitatea și ingeniozitatea utilizatorului sunt cele care țin spectatorii legați. Și Caroline Gregory are aceste calități din abundență. Această adolescentă americană, cu mesajul ei de pozitivitate și abordare expresivă a tot ceea ce o înconjoară, este, fără îndoială, unul dintre cei mai de seamă muzici din ianuarie 2021. Ea împărtășește în primul rând videoclipuri în care se sincronizează cu melodiile populare și dansează. A depășit peste 2,4 milioane de adepți pe contul ei caroline.gregry. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Caroline Gregory Age

Câți ani are Caroline Gregory? S-a născut pe 18 mai 2004 în Statele Unite. Are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei caucaziene.

Caroline Gregory Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Caroline Gregory? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 50 kg sau 110 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Citește și: Payton King (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Caroline Gregory Wiki

Caroline GregoryWiki / Bio
Nume realCaroline Gregory
PoreclăCaroline
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă16 ani
Zi de nastere18 mai 2004
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 50 Kg (110 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 24-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 30.000 $ (USD)

Caroline Gregory Boyfriend

Cine este iubitul Carolinei Gregory? Ea este singură. Nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Caroline Gregory Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Caroline Gregory? Ea a fost prezentă la Revel: The Convention Convention Revelation în 2019. Are doi ochi de culori diferite. A început să facă conținut pentru TikTok în mai 2018. Valoarea sa netă este estimată la peste 30.000 USD (USD).

Caroline Gregory Fapte

  1. Numele tatălui și al mamei lui Caroline Gregory nu sunt cunoscute.
  2. Are și frați.
  3. Are frați pe nume Carsten și Carter.
  4. Ea se află într-o misiune de a răspândi fericirea propriei inimi peste tot în lume.
  5. Este destul de evident că dincolo de circumferința faimei, ea este încă fata obișnuită care a fost întotdeauna, cu toate problemele normale de zi cu zi cu care se confruntă adolescenții în general.

Citește și: Slayyy Hailey (TikToker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found