Cassie Hollister (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Cassie Hollister este o cunoscută influențatoare americană a rețelelor sociale care a obținut în ultima vreme recunoaștere în lumea social media, în special pentru activitățile sale pe Instagram. Ea își postează pozele pe Instagram cu imaginile și videoclipurile hilare pe care le creează. Popularitatea pe rețelele sociale a acestei vedete superbe crește constant în timp și a adus un fan decent urmând acolo. Are un număr uriaș pe contul ei de Instagram, care se acumulează la peste 250.000 de adepți. În prezent, ea este numărată printre una dintre vedetele în devenire de pe internet și își întinde treptat aripile în lumea social media prin postările sale pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Cassie Hollister Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Cassie Hollister? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 32 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Cassie Hollister Age

Câți ani are Cassie Hollister? Ziua ei de naștere cade pe 26 iunie 1997. Are 23 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în California, Statele Unite.

Familia Cassie Hollister

Numele tatălui Cassie Hollister este Jim și Suzanne Hollister și are doi frați pe nume Missy și Jimmy. Are nepoți pe nume Oliver și Finley. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Soțul Cassie Hollister

Cine este soțul lui Cassie Hollister? Ea și-a legat nodul cu iubitul ei de lungă durată Carlos Liera în aprilie 2019. Mai mult, cuplul își așteaptă în prezent primul copil împreună. Ea și Carlos conduc un canal YouTube colaborativ, numit C&C Life.

Citește și: Lea Elui Ginet (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Cassie Hollister Wikipedia

Cassie HollisterWiki / Bio
Nume realCassie Hollister
PoreclăCassie
Faimos caInstagarm Star,

Social Media Star

Vârstă23 de ani
Zi de nastere26 iunie 1997
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
Soț / SoțieCarlos Liera
Valoarea netăaproximativ 450.000 USD (USD)

Valoarea netă a lui Cassie Hollister

Care este valoarea netă a lui Cassie Hollister? Ea a fost crescută în Ohio și ulterior s-a mutat la Los Angeles, California, în încercarea de a-și continua cariera în social media. În prezent locuiește în Los Angeles. Valoarea netă estimată a acestei stele, model și personalitate socială în creștere este de aproximativ 450.000 USD (USD).

Citește și: Justin Blake (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Cariera lui Cassie Hollister

Cassie Hollister a început să posteze imagini și videoclipuri pe Instagram și, respectiv, pe Vine, iar modul în care fanii și adepții ei cresc într-un ritm constant, nu ar fi o aventură extrem de înțeleasă pentru ea să se încadreze în acord cu acești colegi Viners și asociați.

Fapte despre Cassie Hollister

  1. Cassie Hollister s-a alăturat pentru prima dată pe Twitter în septembrie 2012, dar nu și-a postat primul tweet până la un an mai târziu.
  2. De asemenea, este populară pe Twitter cu peste 50.000 de adepți și conduce și un canal YouTube.
  3. Ea este numărată printre una dintre vedetele de internet în devenire și își întinde treptat aripile în lumea social media prin vițele ei amuzante și imaginile pe care le postează pe Instagram.
  4. A câștigat peste 500 de abonați K + din decembrie 2020.
  5. Are peste 240.000 de adepți în Instagram.

Citește și: Mia Hayward (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found