Jacqueline Titone (soția Adam Sandler) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Jacqueline Titone este o actriță americană, influencer pe rețelele de socializare și soție de celebritate. Este cunoscută drept jumătatea cea mai bună a lui Adam Sandler. În afară de aceasta, ea este binecunoscută pentru portretizarea lui Martha în Hotel Transilvania, care este un film de comedie american animat de computer din 2012 produs de Columbia Pictures și Sony Pictures Animation. A fost regizat de Genndy Tartakovsky.

De asemenea, este bine cunoscută pentru rolul de maseuză din That's My Boy, care este un film de comedie satirică americană din 2012, regizat de Sean Anders Mai mult, a avut și roluri în filme precum 50 First Dates. A apărut și în Just Go with It, Grown Ups și Grown Ups 2. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Măsurători ale corpului, Valoare netă, Familie, Carieră și multe altele mai multe Fapte despre ea.

Jacqueline Titone Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jacqueline Titone? Aceasta este actrița My Boy Jacqueline se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau altfel 1,67 m sau 167 cm. Cântărește în jur de 56 kg sau 124 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea 32 C. Are pielea strălucitoare.

Jacqueline Titone Age

Câți ani are Jacqueline Titone? Ziua ei de naștere cade pe 24 septembrie 1974. Are 46 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Coral Springs, FL.

Jacqueline TitoneWiki / Bio
Nume realJacqueline Titone
PoreclăJacqueline
Faimos caActriţă
Vârstă46 de ani
Zi de nastere24 septembrie 1974
Locul naşteriiCoral Springs, FL
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 7 in)
Greutateaproximativ 56 Kg (124 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiSunny și Sadie
Soț / SoțieAdam Sandler
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

Familia Jacqueline Titone

Numele tatălui lui Jacqueline Titone este Joseph Titone și mama pe nume Lila Titone. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A început să modeleze în liceu.

Jacqueline Titone Soț

Cine este soțul Jacqueline Titone? A legat nodul cu Adam Sandler în 2003. S-a convertit la religia lui Sandler, iudaismul. Mai mult, Adam Comedic este și un actor ale cărui filme cele mai cunoscute includ Billy Madison, The Waterboy, Mr. Deeds, The Singer Singer, Happy Gilmore și Big Daddy. La fel, cuplul este binecuvântat și cu doi copii, numiți împreună, Sunny și Sadie. În plus, soția și copiii lui Sandler apar adesea în filmele sale.

Citește și: Chyler Leigh (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Copii, Familie, Carieră, Fapte

Jacqueline Titone Net Worth

Care este valoarea netă a lui Jacqueline Titone? Actoria este sursa ei principală de venit. Și-a început cariera după ce l-a cunoscut pe Rob Schneider și a jucat-o pe Sally în Deuce Bigalow: Male Gigolo. Valoarea sa netă este estimată la peste 4 milioane de dolari (USD).

Jacqueline Titone Fapte

  1. Contul Instagram al lui Jacqueline Titone este privat.
  2. Numele ei real este Jacqueline Samantha Titone.
  3. Jackie a fost introdus ulterior în lumea actoriei, de Rob Schneider în filmul de succes Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999).
  4. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  6. Soțul ei, Sandler, este susținător al Partidului Republican.
  7. În 2007, Sandler a făcut o donație de 1 milion de dolari pentru Boys & Girls Clubs of America din orașul său natal, Manchester, New Hampshire.
  8. În același an, a donat 2.100 de dolari campaniei prezidențiale a fostului primar din New York, Rudy Giuliani.

Citește și: Tiffany Haddish (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found