Joel Courtney Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră: 15 fapte despre el

Joel Courtney este un actor american. Actorul născut în Monterey, California, a făcut cunoscut rolul de vedetă pentru rolul său de Joe Lamb în filmul Super 8 din 2011. De asemenea, a jucat rolul principal al lui Peter Moore în serialul The Messengers al The CW. Uimitorul actor a jucat, de asemenea, alături de Joey King în filmul Netflix, The Kissing Booth, în 2018. Joel a repetat, de asemenea, în continuarea filmului The Kissing Booth din 2020. Reglați biografia și aflați mai multe despre înălțimea, greutatea, copilăria, valoarea netă, familie, carieră și multe alte fapte.

Joel Courtney Age

Câți ani are Joel Courtney? Are 24 de ani. Ziua lui de naștere cade pe 31 ianuarie 1996. Semnul său de naștere este Vărsător. El aparține etniei mixte și deține naționalitatea americană.

Joel Courtney Înălțime și greutate

Cât de înalt este actorul Joel Courtney din The Kissing Booth? El are o înălțime de 5 picioare 9 inci sau altfel 1,82 m și cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA. În plus, are ochi și păr de culoare maro închis.

Joel CourtneyWikipedia
Nume realJoel Courtney
Vârstă24 de ani
Înălţime5 picioare 9 inci
Greutate57 Kg sau 127 lbs
Mărimea pantofului10 SUA
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
IubitaMia Scholink (Angajat)
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Valoarea netăAproximativ 900.000 USD

Joel Courtney Prietena

Cine este actuala iubită a lui Joel Courtney? Se întâlnește cu prietena lui pe termen lung, numită Mia Scholink. Pe 14 februarie 2020, i-a propus Miei. În momentele actuale, cuplul este logodit și în curând va lega nodul.

Familia Joel Courtney

Joel s-a născut într-o familie foarte solidară. El aparține religiei creștine. După ce a petrecut 1-2 ani din copilărie, familia sa s-a mutat la Moscova, Idaho. Joel Courtney a fost crescut acolo. În timp ce trăia încă în Idaho, Courtney a făcut o călătorie la Los Angeles în prima săptămână a vacanței la școala de vară din 2010, unde spera să fie într-o reclamă și să câștige 100 de dolari. În plus, are și frați. Are trei frați, Caleb, Chantelle și Josh. Cea mai mare inspirație în actorie a lui Joel Courtney este fratele său mai mare, care în prezent își desfășoară cariera de actorie, în Los Angeles, CA.

Joel Courtney Carieră

În 2011, Courtney a făcut o audiție pentru Super 8. Paramount Pictures. După 11 callback-uri, Courtney a obținut rolul principal al lui Joseph „Joe” Lamb în film. În 2018, a jucat alături de Joey King în filmul Netflix, The Kissing Booth, rol pe care l-a repetat în continuarea filmului The Kissing Booth 2 din 2020.

Joel Courtney Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Joel Courtney? Valoarea sa este estimată la aproximativ 900.000 de dolari. Actoria este principala sa sursă de venit. În prezent, el locuiește în Los Angeles, CA.

15 Fapte despre Joel Courtney

  1. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. Încă din copilărie, a fost foarte pasionat de actorie și dans.
  3. Pasiunile sale includ dansul, cântatul și călătoria.
  4. El este mai popular printre fanii săi din cauza părului său drăguț și brun închis.
  5. El este un ciudat de fitness și, zilnic, își menține planul de dietă la sală.
  6. La premiile Saturn 2012, Courtney a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare a unui actor mai tânăr.
  7. În august 2011, Courtney a filmat Tom Sawyer & Huckleberry Finn (2014) în Bulgaria, interpretând rolul lui Tom Sawyer.
  8. În 2012, Courtney a filmat thrillerul supranatural Don’t Let Me Go.
  9. În același an, a apărut în filmul Fox TV Rogue.
  10. În noiembrie 2012, Courtney a fost distribuită în filmul lui Stephen King Mercy, care a fost lansat direct în video în 2014.
  11. Mai mult, în 2013, Courtney a fost distribuită în filmele indie direct la video Dear Eleanor (2016) și Sins of our Youth (2016).
  12. De asemenea, a apărut în ansamblul principal al seriei CW Television Network The Messengers, care a fost anulat în timpul sezonului său 2014-2015.
  13. În 2016, Courtney a avut un rol de un singur episod în cel de-al treilea sezon din Agents of S.H.I.E.L.D. ca Nathaniel Malick.
  14. În 2016, el a interpretat rolul principal în proiectul independent The River Thief.
  15. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram și, de asemenea, recent, în iulie 2020, a început să creeze conținut pentru canalul său YouTube împreună cu prietena sa Mia. Motto-ul de bază al canalului duo-ului este „Am vrut să creăm acest canal pentru a ne conecta cu toată lumea din viața noastră, indiferent dacă ne cunoașteți personal sau doar ați dat peste această pagină, ne-ar plăcea să vă împărtășim o mică parte din lumea noastră”.

Citește și: Joey King Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit: 15 fapte despre ea

Citește și: Jacob Elordi (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found