Eva Lovia (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Eva Lovia este o actriță americană de film pentru adulți și personalitate în social media. A intrat în industrie de la o vârstă fragedă. De fapt, în aceste zile, contul ei de Instagram este, de asemenea, împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Eva Lovia Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Eva Lovia? Are o înălțime de 5 picioare 7 inci și cântărește în jur de 62 kg. În mod similar, are o pereche de ochi maro închis și culoarea părului este negru în mod natural. Cu toate acestea, ea își schimbă părul din când în când.

Măsurători corporale Eva Lovia

Măsurători ale corpului Eva Lovia: Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Mai mult, corpul ei măsoară 34-24-35 inci. Dimensiunea pantofului este de 6 (SUA) și rochia este de 4 (SUA). Este și o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Eva Lovia Bio, Age & Family

Câți ani are Eva Lovia? Ziua ei de naștere cade pe 29 mai 1989. Are 31 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Este pe jumătate latină și pe jumătate japoneză. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Los Angeles, CA. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Mama ei a fost prezentată în Playboy. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Brandi Love (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Eva LoviaWiki / Bio
Nume realEva Lovia
PoreclăEva
Faimos caActriță adultă, model,

Social Media Star

Vârstă31 de ani
Zi de nastere29 mai 1989
Locul naşteriiLos Angeles, CA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 62 Kg (136 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion de dolari (USD)

Iubitul Eva Lovia

Cine este iubitul Eva Lovia? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Citește și: Mia Khalifa (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Eva Lovia Net Worth

Care este valoarea netă a Eva Lovia? Înainte de faimă, lucra într-un model Pro Show. Ea a fondat fundația Eva Enterprise pentru a ajuta toate fetele care doresc să intre în industrie. În 2010, ea și-a lansat cariera de model și actorie. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1 milion de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Eva Lovia Fapte

  1. Eva Lovia și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe, în timp ce a oferit niște priviri înfocate pentru cameră.
  2. Recent, ea a arătat superbă într-o fotografie sclipitoare în care și-a etalat curbele pentru ultima ei încărcare pe Instagram.
  3. Ea și-a expus curbele într-o fotografie atrăgătoare pentru ultimul ei Instagram.
  4. În prezent, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  5. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
  6. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  7. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
  8. Albastrul este culoarea ei preferată.
  9. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
  10. Toate seriile de imagini împărtășite de Eva Lovia se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.

Citește și: Ava Addams (actriță pentru adulți) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte