Jenna Dewan (Actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Jenna Dewan este o cunoscută actriță și dansatoare americană. Ea a susținut calitatea de star pentru că și-a început cariera ca dansatoare de rezervă pentru Janet Jackson. Mai mult, a lucrat și cu artiști de renume precum P! Nk, Missy Elliott și Christina Aguilera. Este cunoscută pentru rolul ei de Nora Clark în filmul din 2006 Step Up. De asemenea, a jucat în serialul de scurtă durată NBC The Playboy Club și a avut un rol recurent în seria FX American Horror Story: Asylum. A interpretat-o ​​pe Freya Beauchamp în seria Lifetime Witches of East End, Lucy Lane în seria CW Supergirl și Joanna în seria Netflix Soundtrack. Dewan a găzduit reality show-urile de televiziune World of Dance and Flirty Dancing. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Jenna Dewan Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Jenna Dewan? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cupă de sutien de mărimea 33 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Jenna Dewan Age

Câți ani are Jenna Dewan? Ziua ei de naștere cade pe 3 decembrie 1980. Are 39 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Tatăl ei este de origine libaneză și poloneză, iar mama ei este de origine germană și engleză. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Hartford, CT. Mama ei se numește Nancy Smith și tatăl, Darryll Dewan. Are și frați. Are un frate pe nume Nicolas. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A plecat la Universitatea din California de Sud.

Jenna DewanWiki / Bio
Nume realJenna Lee Dewan
PoreclăJenna
Faimos caActriţă
Vârstă39 de ani
Zi de nastere3 decembrie 1980
Locul naşteriiHartford, CT
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleSingur
Soț / SoțieChanning Tatum
CopiiCallum Michael Rebel

Kazee, Everly

Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Jenna Dewan Soț

Cine este soțul Jennei Dewan? S-a căsătorit cu actorul și fostul co-star Channing Tatum în iulie 2009, după ce l-a cunoscut pe platoul de filmare Step Up. Ea și Tatum au avut o fiică pe nume Everly în 2013 și s-au despărțit în 2018 după aproape 9 ani de căsătorie. În 2018, a început să se întâlnească cu Steve Kazee. Cuplul a întâmpinat un fiu pe nume Callum Michael Rebel Kazee pe 6 martie 2020.

Citește și: Yvette Monreal (Actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Valoarea netă a Jennei Dewan

Cât costă valoarea netă a lui Jenna Dewan? A participat la videoclipul Christinei Aguilera din 2010 „Not Myself Tonight”. Actoria este sursa ei principală de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Jenna Dewan Carieră

Jenna Dewan a apărut pentru prima dată în videoclipul „Doesnt Really Matter” al lui Janet Jackson în 2000. A jucat împreună cu Channing Tatum în Step Up, precum și în The Take the Lead în același an, în 2006. A jucat în filmul Lifetime -pentru filmul de televiziune Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal, în 2008. În noiembrie 2011, Dewan a jucat în filmul The Jerk Theory. În 2013, Dewan a început să joace în seria Lifetime Witches of East End ca Freya Beauchamp. La sfârșitul anului 2015, a început un rol recurent în seria CW Supergirl ca Lucy Lane. De asemenea, a avut un rol recurent în The Resident, de la FOX. Proiectele viitoare ale lui Dewan includ The Wedding Year, Berlin, I Love You și Soundtrack.

Jenna Dewan Fapte

  1. Jenna Dewan a avut un rol recurent în seria de televiziune de scurtă durată The Playboy Club cu actrița Amber Heard.
  2. Dewan a început o companie de producție numită 33andOut Productions.
  3. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  4. Ea a fost distribuită în pilotul NBC al clubului Playboy, în 2011.
  5. Este un iubitor de animale de companie.

Citește și: Hilary Duff (Actriță) Wikipedia, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Copii, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found