Anthony Ian Keasler (Soțul Shannon Lee) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Fapte

Cine este Anthony Ian Keasler? Este un comerciant de artă profesionist și cel mai bine cunoscut ca soț al unei actrițe americane, artist marțial și femeie de afaceri Shannon Lee. Ea este fiica vedetei de cinema în arte marțiale Bruce Lee și a profesorului de arte marțiale pensionat Linda Lee Cadwell, nepoata cântăreței de operă cantoneză Lee Hoi-chuen și sora mai mică a lui Brandon Lee. Reglați biografia și explorați mai multe despre Anthony Ian Keasler, cunoscut și sub numele de Shannon Lee Husband’s Wiki, Bio, Age, Height, Weight, Wife, Children, Net Worth și multe altele despre el.

Anthony Ian Keasler Înălțime și greutate

Cât de înalt este Anthony Ian Keasler? El se află la o înălțime de 6 ft 1 în sau altfel 1,83 m sau 183 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochii și părul căprui. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Anthony Ian Keasler Varsta

Câți ani are Anthony Ian Keasler? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. În prezent, are 58 de ani. Mai mult, el deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite.

Anthony Ian KeaslerWiki / Bio
Nume realAnthony Ian Keasler
PoreclăAnthony
Faimos caDealer de artă
Vârstă58 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiFiica: Wren Keasler
Soția / soțiaShannon Emery Lee
Valoarea netăaproximativ 400.000 $ (USD)

Anthony Ian Keasler Soție și copii

Cu cine este căsătorit Anthony Ian Keasler? Este căsătorit cu Shannon Emery Lee. Cuplul a împărtășit și o fiică pe nume Wren Keasler. Wren este singurul copil dintre ei, născut în 2003 după zece ani de căsătorie. Fiica lui Ian a împlinit 18 ani acum.

Anthony Ian Keasler Net Worth

Care este valoarea netă a lui Anthony Ian Keasler? Sursa sa principală de venit este cariera sa în domeniul artelor, în care sunt scoase la licitație picturi artistice și creative. Potrivit valorii sale nete, se estimează peste 400.000 de dolari (USD) în afară de soția sa. Valoarea netă a soției sale este în milioane, estimată la aproximativ 4 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Anthony Ian Keasler

  1. Soția sa, Shannon s-a născut pe 19 aprilie 1969, la UCLA Medical Center, Santa Monica din Santa Monica, California.
  2. Shannon Lee și-a pierdut tatăl, Bruce Lee, când avea patru ani. Bruce Lee era cunoscut mai ales pentru artele sale marțiale. De asemenea, a fost actor și filosof.
  3. Shannon și mama ei, Linda, au sediul în SUA, în timp ce tatăl ei a urmat complet stilul de viață al chinezilor tradiționali.
  4. A fost producătorul executiv al seriei de televiziune The Legend of Bruce Lee din 2008, bazată pe viața tatălui ei, și a filmului documentar din 2009 How Bruce Lee Changed the World.
  5. Mai mult, Anthony Ian Keasler nu este activ pe platformele de socializare.

Citește și: Barbara Bush (soția lui George Bush) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, soț, copii, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found