Nisha Guragain (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlnire, Familie, Valoare netă, Fapte

Nisha Guragain este un TikTok indian și o stea în creștere. În prezent, are milioane de adepți pe contul ei TikTok. De asemenea, este destul de populară pe Instagram. Recent, a câștigat o popularitate uriașă și devine senzație pe internet din cauza controversei sale video false. La 21 iunie 2020, se pare că a fost difuzat pe social media un videoclip MMS cu prietena ei. Pentru a da clarificări cu privire la această chestiune, a intrat în direct pe contul ei de Instagram și a spus că videoclipul a fost transformat și că nu este videoclipul ei. După această controversă, numele ei a devenit viral pe rețelele de socializare și a rupt internetul Indiei. De asemenea, a depus plângere, după ce videoclipul a devenit viral peste platforme. În plus, ea a mai spus că poliția cibernetică investighează această chestiune. Reglați-vă biografia!

Nisha Guragain Age

Vârsta ei are 23 de ani. Înălțimea lui Nisha Guragain este de 5 picioare și 5 inci, în timp ce greutatea ei este de 62 kg. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-37 țoli. Poartă un sutien de 34 C.

Nisha Guragain Boyfriend & Dating

Fiind o tânără de 23 de ani, Nisha Guragain este dedicată studiilor și carierei sale. În prezent se întâlnește cu iubitul ei, Deepak Joshi.

Ca o fată tânără poate fi o provocare datorită multora care se încântă să exploateze negativ talentele tinere. În ciuda acestui fapt, Nisha Guragain a ajuns până aici în industrie. Conform progreselor sale actuale, steaua tiktok nu se oprește în curând. Poziția ei grațioasă de fotografie este o sursă de inspirație pentru uriași adepți, copii, adolescenți și părinți, deopotrivă, care o duc la multă dragoste. Într-adevăr, Nisha Guragain se numără printre numeroasele tiktoker din industria indiană despre care se speculează că vor fi fețele viitoare din industria divertismentului.

Nisha Guragain Wiki

Wiki / Bio
Nume realNisha Guragain
PoreclăÎnger, Nishu
Vârstă23 de ani
Zi de nastere2 octombrie 1997
ControversăUn videoclip MMS cu prietena ei

a fost scurs pe rețelele de socializare, pe 21 iunie 2020

ProfesieTikTok Star. Personalitate social media
Renumit pentruMilioane de adepți sub TikTok

și contul Instagram

Locul naşteriiKathmandu, Nepal
Naţionalitateindian
SexualitateDrept
Religiehinduism
GenFemeie
EtnieDescendență multiracială

(Nepal-indian)

ZodiacBalanță
Reședința curentăMaharashtra, Mumbai, India
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 62 Kg

Lire sterline: 136 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

36-26-37 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei4 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Yasoda Lamsal Guragain

FratiiFrate: Niraj Guragain

Sora: Rajni Arya

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Lista fostului prietenNecunoscut
Iubitul actualDeepak Joshi
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăȘcoala Baptistă Chandigarh
Favorită
Culoare preferataRoșu și negru
Bucătăria preferatăNord-indian și chinez
Actor favoritShahrukh Khan, Salman Khan
Actrita preferataKajol, Kareena Kapoor
Destinația preferată de vacanțăParis
Hobby-uriDans, modelare, călătorie
Bogatie
Valoarea netăAproximativ Rs. 5 -6 Lacuri
Sponsori / AnunțuriAproximativ Rs. 50.000
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, site web

Bio, familie și viață timpurie

Nisha Guragain s-a născut la 2 octombrie 1997 în Kathmandu, Nepal. Ea deține naționalitatea nepalo-indiană. Ea aparține etniei multiraciale. Numele tatălui ei nu este cunoscut în domeniul public, în timp ce numele mamei sale este Yasoda Lamsal Guragain. Are și frați. Are un frate pe nume Niraj Guragain și o soră pe nume Rajni Arya. În perioada educației, a urmat școala baptistă Chandigarh, Sarovar Path, 45D, Sector 45, Chandigarh.

Nisha Guragain Carieră

Și-a lansat cariera prin aplicația de sincronizare a buzelor TikTok, de unde își încărca tutorialele de zi cu zi și videoclipuri de dans. Deseori încarcă videoclipuri de sincronizare a buzelor. A devenit celebră după ce a realizat un videoclip TikTok pe melodia „Mujhe Yaad Hai Aata”, iar după ce a încărcat videoclipul a devenit viral și a obținut peste 2,5 milioane de inimi pe TikTok. De acum are milioane de adepți sub contul ei Tiktok. De fapt, are și milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Nisha Guragain Net Worth

Tânăra celebră vedetă tiktok a adunat o cantitate considerabilă de avere. Se estimează că Nisha Guragain valorează Rs. 5 -6 Lacuri. S-ar putea să nu o includă pe lista milionarilor, dar se presupune că valoarea ei netă va crește pe măsură ce îmbătrânește în afaceri. Pentru cei interesați să știe despre reședința Nisha Guragain, ea nu a investit încă în lucruri de acasă și mașină. Locuiește la casa părinților ei din Maharashtra Mumbai, împreună cu frații.

Nisha Guragain Fapte

  • Nisha iubește să petreacă timp cu membrii familiei sale.
  • De asemenea, își menține corpul în formă mereu făcând yoga zilnic și joacă, de asemenea, un sport de interior pentru a o menține în formă.
  • Ea dorește să fie o actriță din Bollywood și cea mai mare vedetă TikTok din India.
  • În afară de actorie, ea a mai fost prezentată în numeroase reclame, videoclipuri muzicale hindi, plimbări la rampă, fotografii și evenimente promoționale.
  • A apărut și în câteva videoclipuri muzicale hindi, precum Rang Lagaya Tune, Romance Karoon etc.
  • De asemenea, este o iubitoare de câini și a spus: „Oricât de puțini sunt banii și cât de puține bunuri dețineți, a avea un câine vă face bogat”.
  • Mâncărurile ei preferate sunt Golgappa, Chaat și Noodles.
  • Îi place să aibă și momos picant.
  • Îi place să călătorească.
  • Este un fel de emoțională și de a ajuta natura.
  • Ea crede în: „Lumea arată întotdeauna mai strălucitoare din spatele unui zâmbet, iar fericirea stă în bucuria realizării și fiorul efortului creativ”.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found