Emily's Ears (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Emily’s Ears, o tânără din SUA, se descurcă bine atât în ​​lumea dansului, cât și în cea a social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Anterior a fost membră a grupului web Adrian și Emily alături de fostul ei iubit; sunt, de asemenea, membri ai colectivului mai mare cunoscut sub numele de Loudegange. Împreună cu talentul ei muzical excepțional, Emily’s Ears impresionează lumea cu videoclipurile sale amuzante și creative de pe TikTok și alte platforme de socializare. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Înălțimea, greutatea și măsurătorile urechilor Emily

Cât de înaltă este Emily’s Ears? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 53 Kg sau 120 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul negru. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Epoca urechilor lui Emily

Câți ani are Urechile lui Emily? Ziua ei de naștere cade pe 3 decembrie 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Numele ei real este Emily Moore. Fratele ei mai mic Richboy.Troy este, de asemenea, o vedetă de socializare. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Jailyne Ojeda Ochoa (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Emily’s Ears Wikipedia

Urechile lui EmilyWiki / Bio
Nume realEmily Moore
PoreclăUrechile lui Emily
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstă18 ani
Zi de nastere3 decembrie 2002
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 53 Kg (120 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 100.000 $ (USD)

Prietenul urechilor lui Emily

Cine este iubitul lui Emily’s Ears? De acum, ea este singură. Anterior, ea a ieșit cu Smurftz, datată până în 2019. A filmat un videoclip intitulat „Cuplul care știe cel mai bine” alături de iubitul ei de atunci Kadin Oneekgg.

Citește și: Austin Lawrence (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Emily’s Ears Career & Net Worth

Care este valoarea netă a urechilor Emily? La o vârstă fragedă, Emily’s Ears și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 100.000 USD (USD).

Fapte despre urechile lui Emily

  1. Emily’s Ears este cântăreață, dansatoare și vedetă pe rețelele de socializare.
  2. Are sediul în Statele Unite și cântă atât în ​​spaniolă, cât și în engleză.
  3. Ea a devenit faimoasă pe Musical.ly (acum cunoscută sub numele de TikTok).
  4. De asemenea, este extrem de populară pe Instagram și are peste un milion de adepți pe mâna lui Instagram.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.
  6. De asemenea, are un canal YouTube omonim.
  7. Postează în mod regulat videoclipuri despre modă, stil de viață, dans pe canalul ei de YouTube.
  8. A cântat mai multe melodii în duet cu vedete populare din social media.

Citește și: Anna Zak (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found