Pete Davidson (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Pete Davidson este un cunoscut comediant, actor, scriitor și producător american. Actorul regelui Staten Island, Pete este originar din Staten Island, NY. În afară de aceasta, el are un fan imens care urmărește conturile sale de pe rețelele sociale. Videoclipurile sale de comedie tind să fie diferite și să-și prezinte latura nebună, ceea ce l-a ajutat să adune o mare bază de fani. A apărut și la emisiunile MTV Guy Code, Wild ‘n Out și Failosophy. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Pete Davidson!

Pete Davidson Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Pete Davidson? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Pete Davidson Age

Câți ani are Pete Davidson? Ziua lui de naștere cade pe 16 noiembrie 1993. Are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Scorpionul. S-a născut în Staten Island, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Pete Davidson Wiki

Pete DavidsonWiki / Bio
Nume realPeter Michael Davidson
PoreclăPete Davidson
Faimos caComediant, actor, scriitor și

Producător

Vârstă27 de ani
Zi de nastere16 noiembrie 1993
Locul naşteriiStaten Island, NY
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului23 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaKate Beckinsale
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 28 milioane USD (USD)

Prietena Pete Davidson

Cine este iubita lui Pete Davidson? Davidson s-a întâlnit cu comediantul Carly Aquilino din 2014 până în 2015. După aceasta, a început să se întâlnească cu Cazzie David, fiica comediantului Larry David, din 2016 până în 2018. În mai 2018, a început să se întâlnească cu cântăreața Ariana Grande. La începutul anului 2019, Davidson avea o relație cu actrița Kate Beckinsale.

Familia Pete Davidson

Mama lui Pete Davidson, Amy Davidson, lucra ca asistentă medicală de urgență, iar tatăl său, Scott Davidson, era pompier. Comediantul avea doar 7 ani când Scott a murit în atacurile din 11 septembrie, așa că a petrecut mult timp cu bunicul său patern. Mama lui este de moștenire irlandeză și are o soră mai mică pe nume Casey.

Pete Davidson Net Worth

Care este valoarea netă a lui Pete Davidson? Cariera sa a decolat când a devenit membru al distribuției „SNL” la 20 de ani. Valoarea sa netă este estimată la peste 28 de milioane de dolari (USD).

Pete Davidson Carieră

Pete Davidson este membru al distribuției în Saturday Night Live. Davidson a apărut și în emisiunile MTV Guy Code, Wild ‘n Out și Failosophy. A interpretat stand-up comedy la Adam DeVine’s House Party, Jimmy Kimmel Live !, și Comedy Underground cu Dave Attell și a jucat în Brooklyn Nine-Nine. În 2020, a co-scris și a jucat în filmul semi-autobiografic de comedie-dramă The King of Staten Island.

Fapte despre Pete Davidson

  1. Pete Davidson a fost primul membru al distribuției SNL care s-a născut în anii 1990 și unul dintre cei mai tineri membri ai distribuției vreodată.
  2. Și-a lansat stand-ul special Alive de la New York pe Netflix, în 2020.
  3. A fost nominalizat la The Comedy Movie Star din 2020 pentru munca sa din Regele Staten Island.
  4. El este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found