Kesley LeRoy (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Kesley LeRoy este o Youtuber americană și o personalitate socială. Este o copilă și un frate celebru. Ea a susținut că este cunoscută pentru că a apărut pe canal, The LeRoy’s. Pentru a-și potoli părinții, ea și-a absolvit chiar diploma de absolvire. Albul este culoarea preferată de Kesley. De acum, are peste 700.000 de abonați și peste 2,5 milioane de adepți. Kesley este doar un adolescent american tipic, care îl adoră pe Justin Beiber și probabil că ea însăși nu ar fi fanteziat cum este să fii ca o personalitate atât de ciudată. Deci, oameni buni, să scoatem câteva informații despre acest adolescent super-cool care a capturat atâtea inimi. Cu toate acestea, numele tatălui ei este Cory, iar mama, Shanna LeRoy. Mai mult, acest canal combinat a adunat peste milioane de abonați. Pe lângă YouTube, are și un fan decent care urmărește pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea de Kesley LeRoy.

Kesley LeRoy Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kesley LeRoy? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 112 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-24-35 inci. Poartă o sutienă de mărimea 30 B.

Kesley LeRoy Age

Câți ani are Kesley LeRoy? Ziua ei de naștere cade pe 23 decembrie 2003. Are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Statele Unite.

Familia Kesley LeRoy

Numele tatălui Kesley LeRoy este Cory și numele mamei, Shanna LeRoy. Are și frați. Are frați mai mici pe nume Rhett, Reese și Perri. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Shane Madej (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Kesley LeRoy Wiki

Kesley LeRoyWiki / Bio
Nume realKesley LeRoy
PoreclăKesley
Faimos caYoutuber
Vârstă16 ani
Zi de nastere23 decembrie 2003
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,63 m (5 ft 4 in)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleBrock Mikesell
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 700.000 $ (USD)

Kesley LeRoy Boyfriend

Cine este iubitul lui Kesley LeRoy? Este aliniată romantic cu Brock Mikesell. Este un star american de YouTube. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut.

Citește și: Cr1tikal (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kesley LeRoy Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Kesley LeRoy? Datorită talentelor și farmecului ei, a câștigat o sumă rezonabilă de bani, iar câștigurile sale estimate până în prezent sunt de 200 de mii de dolari din canalul ei You Tube și venitul aproximativ în valoare netă este de aproximativ 500 de mii de dolari.

Kesley LeRoy Fapte

  1. Kesley LeRoy a învățat limba bulgară și asiriană de la bunici, iar engleza a fost a doua ei limbă la școală.
  2. Ea este adesea prezentată cu YouTuber Chad Franke de la 8 pasageri.
  3. Popularitatea ei puternic electrizantă nu cunoaște limite, deoarece este cea mai discutată și bârfită vedetă a YouTube ai cărei abonați cresc în ritm nebun cu fiecare zi care trece. Adu-o pe fată! Calea de urmat!
  4. Ea este activă și pe contul Instagram.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Claudia Sulewski (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found