Dylan Hartman (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Dylan Hartman este foarte popular ca vedetă TikTok și YouTuber. Acest tânăr nativ din Philadelphia a câștigat importanță cu contul său TikTok, unde videoclipurile sale despre sincronizarea buzelor și interpretarea melodiilor au adunat peste 1,3 milioane de adepți. Faima sa pe TikTok s-a răspândit și pe alte platforme de socializare. Are 800.000 de adepți pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Dylan Hartman!

Dylan Hartman Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Dylan Hartman? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,66 m sau 166 cm. Cântărește în jur de 55 Kg sau 121 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 6,5 SUA.

Dylan Hartman Age

Câți ani are Dylan Hartman? Ziua lui de naștere cade pe 29 decembrie 2004. În prezent, are 16 ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Philadelphia, PA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Dylan Hartman Prietena

Cine este iubita lui Dylan Hartman? În prezent este singur. El încearcă să înceapă să creeze videoclipuri pentru contul său „YouTube” și le-a cerut susținătorilor și prietenilor să facă sugestii pentru același lucru. De asemenea, este foarte concentrat asupra studiilor sale.

Dylan-Hartman-înălțime

Citește și: Roselie Arritola (Tiktoker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Dylan Hartman Wiki

Dylan HartmanWiki / Bio
Nume realDylan Hartman
PoreclăDylan
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă16 ani
Zi de nastere29 decembrie 2004
Locul naşteriiPhiladelphia, PA
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in (1,66 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Dylan Hartman Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Dylan Hartman? A devenit interpret interpret în turneul Boys of Summer 2020. Cariera lui Dylan a început în cele mai improbabile locuri, în dormitorul său! El și-a înregistrat videoclipurile TikTok în închiderea celor patru pereți și le-a postat pe site. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Familia Dylan Hartman

Numele tatălui și al mamei lui Dylan Hartman nu sunt cunoscute. Este un singur copil. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. În plus, mama sa a apărut în unele dintre videoclipurile sale TikTok.

Dylan-Hartman-net-worth

Citește și: Zoe LaVerne (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Carieră, Fapte

Dylan Hartman Carieră

Dylan Hartman, prin mișcările sale de dans autodidact și o carismă inerentă, a început să construiască o bază de fani loială și imensă. TikTok, în multe privințe, este destul de restrictiv și multe performanțe suferă din cauza acestuia. Cu toate acestea, Dylan are o cruditate care îi revarsă de fiecare dată când cântă pentru publicul său.

Dylan Hartman Fapte

  1. Dylan Hartman este una dintre puținele vedete de pe internet care par să facă o tranziție de succes către mainstream.
  2. Unele dintre spectacolele sale de pe TikTok sunt considerate obraznice de mulți și au stârnit controverse.
  3. Este și un iubitor de animale de companie avid.
  4. Este unul dintre cei mai populari muzici din toate timpurile.
  5. Îi place să joace hochei, baseball și fotbal.

Citește și: Ashley Newman (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found