Micaela Viscido (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Date

Micaela Viscido este un model de fitness argentinian-american, antrenor personal și personalitate social media. Înzestrată cu un aspect natural natural și un corp bine tonifiat, ea a obținut un statut iconic în industria sa. A crescut într-o familie săracă, dar chiar și când era mică, știa că vrea să devină model. În cele din urmă a făcut trecerea la modelarea fitness de la modelarea convențională și a câștigat și mai multă popularitate. Pe Instagram, platforma sa principală, are peste 24 de k + adepți acolo. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, întâlnirea, relația, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Micaela Viscido.

Micaela Viscido Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Micaela Viscido? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 44-28-42 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 38 C.

Micaela Viscido Age

Câți ani are Micaela Viscido? Ziua ei de naștere cade pe 28 august 1993. Are 27 de ani. Ea deține naționalitatea argentiniană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Argentina. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Alexas Morgan (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Micaela Viscido Wiki

Micaela ViscidoWiki / Bio
Nume realMicaela Viscido
PoreclăMicaela
Faimos caModel de fitness,

Social Media Star

Vârstă27 de ani
Zi de nastere28 august 1993
Locul naşteriiArgentina
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateargentinian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-28-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului38 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netă200 K USD - 400 K USD (USD)

Micaela Viscido Affair, Dating & Boyfriend

Cine este iubitul Micaelei Viscido? Nu s-a căsătorit încă și nu are soț până acum. Micaela Viscido este foarte secretă în privința vieții sale personale și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire. De obicei, omite întrebări cu privire la iubitul ei. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața ei personală, nu este clar dacă este singură sau într-o relație.

Citește și: Cassie Hollister (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Micaela Viscido Career & Net Worth

Care este valoarea netă a Micaelei Viscido? Ea și-a făcut cercetările și a citit tot conținutul pe care îl putea obține pentru o viață sănătoasă. Și-a dat seama că ea nu era sănătoasă, deoarece mânca prost și nu mergea la sală. A început să facă exerciții, concentrându-se mai mult pe dezvoltarea mușchilor. Ea a creat o pagină Facebook, un cont Instagram, un cont Twitter și un canal YouTube și a început să posteze conținut despre fitness și modelare. Valoarea sa netă este estimată la peste 200 K USD - 400 K USD (USD).

Micaela Viscido Fapte

  1. Micaela Viscido și-a setat profilul privat pe Instagram.
  2. Se pare că își protejează pagina de conturile false și spam.
  3. De asemenea, ea blochează fiecare cont Instagram fără o fotografie de profil.
  4. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  6. Când era tânără, se juca pe străzi, mergea cu bicicleta și petrecea timp cu prietenii ei din cartier.

Citește și: Monica Corgan (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found