Twomad (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Muudea Sedik, alias twomad, este un youtuber etiopian-canadian și streamer live. Este cel mai bine recunoscut pentru că a încărcat videoclipuri pe canalul său de YouTube. Postează în principal conținut bazat pe jocuri, scenete și comentarii. Este, de asemenea, cunoscut pentru faimoasa meme „Goodnight girl”. Twomad mai deține alte două canale. Pe lângă acesta, el este activ și pe alte platforme de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Twomad!

Înălțimea și greutatea Twomad

Cât de înalt este Twomad? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 63 kg sau 138 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Twomad Age

Câți ani are Twomad? Ziua lui de naștere cade pe 17 decembrie 2000. Are 19 ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Canada. El deține naționalitatea canadiană și aparține etniei mixte.

Citește și: Jelian Mercado (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Twomad Wikipedia

TwomadWiki / Bio
Nume realMuudea Sedik
PoreclăTwomad 360
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere17 decembrie 2000
Locul naşteriiCanada
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitatecanadian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-35 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Prietena Twomad

Cine este iubita lui Twomad? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Womad Net Worth

Care este valoarea netă a Twomad? Sursa principală de venit a canalului său YouTube. Încarcă comentarii și videoclipuri în timp real despre el. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Citește și: Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cariera Twomad

Twomad și-a lansat cariera pe YouTube în septembrie 2016. Primul său videoclip a fost intitulat „WHEN TORBJORN MOLTEN CORES”. Numele său de utilizator „twomad” a fost inspirat de LOLYOU1337, un Counter Strike YouTuber. În canal, el vorbește, de asemenea, despre modul în care a făcut viral meme-ul „Goodnight Girl” și despre cum este să fii YouTuber.

Fapte Twomad

  1. Twomad spune că transmiterea pe YouTube este mult mai bună și că nu trebuie să-și facă griji că va fi interzis.
  2. De asemenea, Twomad a postat conținut Fortnite pe twomad 360 începând cu aproximativ 2018.
  3. El este, de asemenea, activ pe alte platforme de socializare.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Iubește muzica și călătoriile.

Citește și: Johnnie Guilbert (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found