Paige Spiranac (Golfer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Paige Spiranac este un jucător de golf profesionist american, un model de fitness și o personalitate socială. A câștigat onoruri ale conferinței All-Mountain West în sezonurile 2012–13 și 2013–14 și a condus aztecii la primul lor campionat Mountain West Conference în 2015. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul ei de Instagram. Spiranac a acumulat 2 milioane + de adepți pe Instagram până în 2018. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietenul, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Paige Spiranac.

Paige Spiranac Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Paige Spiranac? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Paige Spiranac Age

Câți ani are Paige Spiranac? Ziua ei de naștere cade pe 26 martie 1993. În prezent, are 27 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Berbec. S-a născut în Wheat Ridge, CO.

Paige SpiranacWiki / Bio
Nume realPaige Renee Spiranac
PoreclăPaige Spiranac
Faimos caGolfer, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere26 martie 1993
Locul naşteriiWheat Ridge, CO
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 4 milioane USD (USD)

Prietenul lui Paige Spiranac

Cine este iubitul lui Paige Spiranac? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. Mai mult, în decembrie 2016, Steven Tinoco, fost jucător de baseball din liga minoră, i-a propus lui Spiranac. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Paige Spiranac Net Worth

Care este valoarea netă a lui Paige Spiranac? Spiranac a fost prezentat în reviste precum ediția Sports Illustrated Swimsuit și Golf Digest. De asemenea, împărtășește selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 4 milioane de dolari (USD).

Citește și: Arnold Schwarzenegger Bio, vârstă, înălțime, greutate, Wiki, soție: 10 fapte despre culturist

Familia Paige Spiranac

Numele tatălui Paige Spiranac este, Dan și mama, Annette, erau balerine profesionale. Are și frați. Sora ei mai mare se numește Lexie. A crescut în Monument, Colorado. Conform calificărilor sale educaționale, ea este bine educată.

Paige Spiranac Carieră

La începutul carierei sale de golf, Spiranac a câștigat cinci turnee în șapte încercări pe circuitul de golf junior din Colorado, inclusiv CWGA Junior Stroke Play din 2010. În iulie 2016, Spiranac a făcut reducerea la Ladies Scottish Open de la Dundonald, terminând pe locul 58. În 2017, Spiranac a devenit ambasador pentru Cybersmile.

Paige Spiranac Fapte

  1. În februarie 2020, Spiranac a început un podcast numit Playing-A-Round cu Paige Renee.
  2. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră.
  3. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
  4. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
  5. În 2017, Spiranac a semnat cu Parsons Xtreme Golf (PXG) pentru a-și reprezenta cluburile de golf în anunțurile de socializare și televiziune.
  6. În iulie 2015, Asociația de Golf Colorado a găzduit al 100-lea Campionat de Golf pentru Femei din Colorado, la Raccoon Creek.
  7. Într-un meci de 35 de găuri împotriva Brittany Fan de la Universitatea din Colorado Boulder, Spiranac a câștigat, terminând nouă lovituri sub par.
  8. Spiranac a împărțit timpul între Scottsdale, Arizona și Monument, Colorado, ca studentă la școală acasă, astfel încât să aibă timp să se antreneze.
  9. Este activă pe platformele de socializare.
  10. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Părinți, Carieră, Fapte