Undercover Sezonul 2 Seriale TV: Distribuție, Data lansării, Trailer și complot explicat

Undercover este o serie de televiziune online dramă criminală belgă-olandeză din 2019 în limba olandeză. Seria este inspirată din evenimente reale. Este o coproducție între Netflix și postul public de televiziune belgian Eén. Pregătește-te pentru un nou caz, un nou ticălos și noul tău thriller preferat. Undercover 2 este pe drum!

Data lansării Undercover Sezonul 2

Care este data de lansare a Undercover Sezonul 2? Printre cele 10 titluri din nouă țări alese pentru a concura la festivalul Canneseries TV 2018. Coprodus de Jan Theys („Salamander”). Sezonul 2 al Undercover va fi lansat pe 9 noiembrie 2020. În plus, noul sezon a fost difuzat pe Eén.

S-a explicat complotul sezonului 2 sub acoperire

În acest sezon de acoperire sub acoperire, agenții Undercover se infiltrează în operațiunea unui șef de droguri, dându-se drept cuplu la campingul în care își petrece weekendurile. Inspirat de evenimente reale. Cu toate acestea, complotul primului sezon se învârte în jurul unei povești inspirate de evenimente din viața reală, în care agenții sub acoperire se infiltrează în operațiunea unui cap de droguri în Limburg, provincia belgiană care se învecinează cu Țările de Jos. Infiltrarea este executată de doi agenți, Bob Lemmens și Kim de Rooij, care se prezintă ca un cuplu la tabăra unde își petrece week-end-ul de droguri.

Faceți cunoștință cu Undercover Sezonul 2 Cast & Crew

  • Tom Waes în rolul lui Bob Lemmens

Tom Waes este un prezentator de televiziune belgian, regizor de televiziune, actor și cântăreț ocazional.

Este cunoscut mai ales pentru programele Tragger Hippy, Het Sex De Pauw, Tomtesterom, Reizen Waes, De Slimste Mens ter Wereld și Wauters vs. Waes. Waes este, de asemenea, un ambasador al organizației non-profit Sea Shepherd.

  • Anna Drijver în rolul lui Kim De Rooij

Anna Drijver este o actriță și model olandez. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens acolo.

Vizualizați această postare pe Instagram

Okay ik heb erover nagedacht en heb iets gevonden ... spoilers mogen onder de vorige foto’s, maar niet hier, hoe vinden jullie dat? Kletsen we onder de foto hiernaast lekker over aflevering 1 & 2 van Undercover 2 maar hier gewoon over ... het weer ofzo? Of over hoe mooi de herfst is? Echt m’n seizoen hoor de herfst .. 🍂🍁 foto door the Amazing @victoria_ushkanova. 💥 NICI SPOILERS AICI💥

O postare partajată de Anna Drijver (@annadrijver) pe 14 septembrie 2020 la 1:58 PDT

  • Frank Lammers în rolul lui Ferry Bouman

Frank Lammers este un cunoscut și fenomenal actor de televiziune și film olandez. A câștigat un Vițel de Aur „Cel mai bun actor” pentru munca sa din Nachtrit, în 2006.

  • Elise Schaap în rolul Danielle Bouman

Elise Schaap este o actriță și cântăreață olandeză. Este bine cunoscută pentru abilitățile sale de actorie. După liceu, a studiat științele comunicării la Universitatea din Amsterdam și a obținut un rol permanent în seria de tineret Hotnews.nl.

  • Raymond Thiry în rolul lui John Zwart

Raymond Thiry, născut la 29 septembrie 1959, este un cunoscut actor olandez. A apărut în peste optzeci de filme din 1994.

Trailer Undercover Sezonul 2

La mai puțin de un an după evenimentele din sezonul unu, Kim (Anna Drijver) lucrează la Drepturile Omului. Cu ajutorul fostului său coleg Bob (Tom Waes), cercetările sale despre un comerț ilegal de arme în Siria o conduc la ferma El Dorado, o țară și ferma de vest din câmpiile belgiene. Bob intră sub acoperire și încearcă să intre în harurile bune ale fraților Berger care se ocupă de arme. Din spatele gratiilor, Ferry (Frank Lammers) își continuă căutarea adevăratei identități a agenților sub acoperire care l-au arestat. Polly încearcă să-și dea seama cine este cu adevărat tatăl ei.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found