Kashmira Cooke (soția lui Roger Cooke) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Viață timpurie, Fapte

Kashmira Cooke este o personalitate renumită americană și este sora mai mică a regretatului cântăreț-compozitor, Freddie Mercury. Ea a renumit la vedete după ce fratele ei Mercury a devenit senzația de cântăreț în rolul principal al reginei. Este, de asemenea, cunoscută mai ales ca soția lui Roger Cooke. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, relație, întâlnire, soț, măsurători ale corpului, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Kashmira Cooke.

Kashmira Cooke Age

Câți ani are Kashmira Cooke? Ziua ei de naștere cade în 1952 în Zanzibar, Tanzania. Are 69 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu.

Kashmira Cooke Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kashmira Cooke? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-39 țoli. Poartă o sutienă de 36 C.

Kashmira Cooke Bio & Early Life

Numele tatălui lui Kashmira Cooke este Bomi Bulsara, iar mama, Jer Bulsara. Numele ei de naștere este Kashmira Bulsara. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Familia s-a mutat la Zanzibar, astfel încât Bomi să-și poată continua slujba de casier la Biroul Colonial Britanic. Ca parsi, Bulsara practica zoroastrismul.

Wiki Kashmira Cooke

Kashmira CookeWiki / Bio
Nume realKashmira Bulsara
PoreclăKashmira Cooke
Faimos ca1. Soția lui Roger Cooke

2. Sora lui Freddie Mercury

Vârstă69 de ani
Zi de nastere1952
Locul naşteriiZanzibar, Tanzania
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
Copii2
SoțulRoger Cooke
Valoarea netăaproximativ 23 milioane USD (USD)

Soțul Kashmira Cooke

Cine este soțul lui Kashmira Cooke? A legat nodul lui Roger Cooke. A fost cântăreț, compozitor și producător de discuri englez. Cuplu legat nod în 1972. Duo a fost, de asemenea, binecuvântat cu doi copii; un fiu și o fiică. Numele fiului ei este Jamal Zook.

Kashmira Cooke Net Worth

Care este valoarea netă a Kashmira Cooke? Preferă să-și păstreze viața personală departe de mass-media și lumina reflectoarelor. Valoarea sa netă este estimată la 23 de milioane de dolari (USD).

Fapte Kashmira Cooke

  1. Filmul biopic al lui Kashmira Cooke Bohemian Rhapsody a fost un mare succes la box-office. Câștigul filmului este de aproximativ 900 de milioane de dolari.
  2. Ea și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în India.
  3. Soțul ei, Roger Cooke, este cel mai bine cunoscut pentru reprezentările sale istorice ale triburilor locale de nativi americani.
  4. A pictat peste 60 de picturi murale în toată țara, în special în orașele mici de-a lungul traseului Oregon, deși mai rămân puține.
  5. Roger Cooke a murit pe 27 martie 2012, după o luptă de trei ani cu cancerul de mielom multiplu.
  6. El a fost căsătorit anterior cu Edna Stoltzfus pe 20 septembrie 1969 și a avut patru copii.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found