Amy Arburn (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Amy Arburn este o actriță și model american. Ea a devenit proeminentă pentru rolurile sale din filme precum, Snatchers (2019), Fatal Affair (2020) și Mortal Coil (2018). În afară de aceasta, nu este atât de activă pe platformele de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Amy Arburn Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Amy Arburn? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albaștri frumoși și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Amy Arburn? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Amy Arburn Age

Câți ani are Amy Arburn? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Jasmine Jobson (actriță de top băiat) Biografie, vârstă, înălțime, greutate, iubit, carieră, familie, valoare netă, fapte

Amy Arburn Wiki

Amy ArburnWiki / Bio
Nume realAmy Arburn
PoreclăAmy
Faimos caActriţă
Vârstăîn vârstă de 30 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietenul lui Amy Arburn

Cine este iubitul lui Amy Arburn? Este singură și nu a fost legată în mod romantic de nimeni în aceste momente. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Citește și: Amelia Vega (Actriță) Bio, Wiki, Vârstă, Soț, Copii, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Amy Arburn Net Worth

Care este valoarea netă a lui Amy Arburn? Acceptarea și modelarea este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD). La o vârstă fragedă, Amy Arburn și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.

Fapte despre Amy Arburn

  1. Amy Arburn are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Chyler Leigh (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Copii, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found