JayR Tinaco (actor transgender) Biografie, vârstă, înălțime, greutate, Wiki, iubită, valoare netă, carieră, fapte

JayR Tinaco este un fost barman australian, actor și personalitate Instagram. El și-a ridicat faima pentru rolul din serialul Netflix ‘Another Life’. În plus, ‘Another Life’ este o serie de televiziune americană de dramă științifico-fantastică creată de Aaron Martin și care a avut premiera pe Netflix pe 25 iulie 2019. Seria a fost reînnoită pentru un al doilea sezon, în octombrie 2019.

Mai mult, seria îi distribuie și pe vedete, Katee Sackhoff, Selma Blair, Tyler Hoechlin, Justin Chatwin, Samuel Anderson, Elizabeth Ludlow, Blu Hunt, A.J. Rivera, Alexander Eling, Alex Ozerov, Jake Abel, JayR Tinaco, Lina Renna, Jessica Camacho, Barbara Williams, Parveen Dosanjh, Greg Hovanessian și Chanelle Peloso.

Vârstă, înălțime și greutate

Vârsta JayR Tinaco are 31 de ani. El stă pe o înălțime de 5 picioare și 8 centimetri înălțime. El cântărește în jur de 70 Kg sau 154 lbs. În plus, are părul brun închis și are ochiul brun deschis. El este și un ciudat de fitness. Măsurătorile corpului său sunt de 38-30-36 inci, iar dimensiunea bicepsului este de 14 inci.

Carieră și valoare netă

Conform carierei sale, actorul din seria Another Life, în vârstă de 31 de ani, JayR și-a lansat cariera în 2005 după ce s-a mutat la Los, Angeles. Inițial înainte de faimă, Tinaco a început să lucreze ca barman pentru a se ajuta din punct de vedere financiar și a lucrat la Manly’s Hotel Steyne de câțiva ani. Încă din copilărie, a fost foarte pasionat de actorie și chiar și de dragul actorie a participat chiar la programul de actorie Professional Actor Masterclass, care a fost organizat de Institutul Australian de Performing Arts din LA. În 2016, a debutat la televizor din seria TV intitulată „Rake”, în care a interpretat rolul personajului din „Qi”. În același an, a debutat pe ecranul de argint în filmul „Drown”. Următoarea sa apariție a fost în filmul de televiziune intitulat „Always Be My Maybe” în 2019. Apoi, a avut o mare pauză în cariera sa din seria web, „Another Life”, care este o serie de televiziune americană de dramă științifico-fantastică creată de Aaron Martin care a avut premiera pe Netflix pe 25 iulie 2019. Seria a fost reînnoită pentru un al doilea sezon, în octombrie 2019.

Citește și: Teddy Quinlivan (model transgender) Bio, iubit, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, măsurători ale corpului, fapte

Vizualizați această postare pe Instagram

❗️Introducing ZAYN❗️- Cadetul tău prietenos din cartier 👽 25 iulie @netflix #AnotherLife #ChooseHumanity #ZaynPetrossian

O postare distribuită de JayR (@jayrtinaco) pe 16 iulie 2019 la 17:01 PDT

Citește și: Stella Ritter (Transgender) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sex, Iubit, Valoare netă, Fapte

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de stea este JayR Tinaco. Cu toate acestea, este greu de estimat a lui valoarea netă. Un lucru, totuși, asupra căruia putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea sa crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în JayR Tinaco de a o face ca o carieră de actorie. Datorită acestui fapt, nu este de mirare că JayR Tinaco se ridică treptat la stele, pentru a deveni unul dintre cei mai buni actori. Începând cu 2020, valoarea netă a JayR Tinaco este estimată la aproximativ 456.000 USD.

JayR Tinaco Man

JayR Tinaco se identifică ca non-binar, folosind pronumele „ei” sau „el”. În ceea ce privește relația, steaua aspirantă este secretă despre viața sa amoroasă, dar este gay. În plus, genul este diferit de sex. Potrivit GLAAD, „identitatea de gen” este definită ca „sensul intern, profund deținut de sex al unei persoane” Acest lucru este separat de sexul pe care oamenii îl atribuie la naștere. Identitatea de gen a majorității oamenilor este fie masculină, fie feminină. Pentru persoanele care nu sunt binare și care nu se conformează genului, identitatea de gen nu se încadrează perfect într-una dintre aceste două opțiuni. Genul lor există pe un spectru între ambele.

Viață timpurie și familie

JayR s-a născut pe 5 ianuarie 1989, în Sydney, Australia, dar a crescut în Queensland. El deține naționalitatea australiană. El aparține etniei filipino-australiene. Este o femeie transgender datorită aspectului și machiajului său machiat. Informațiile sale de familie nu sunt cunoscute în domeniul public. În ceea ce privește educația, a participat la Masterclass Professional Actor organizat în LA (un celebru program de actorie organizat de Institutul australian de artă spectacolă).

JayR Tinaco Wiki

Wiki / Bio
Nume realJayR Tinaco
PoreclăJayR
Născut05 ianuarie 1989
Vârstă31 de ani
ProfesieActor
Renumit pentruRolul său de „Zayn

Petrossian 'în

Seria Netflix numită „O altă viață”

Locul naşteriiSydney, Australia
Naţionalitateaustralian
Etnie Mixt (filipinez-australian)
SexualitateGay (homosexualitate)
Religiecreştinism
GenBărbat (în mod natural)

Dar femeie transgender (se zvonește)

ZodiacCapricornul
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5 '7 "

Centimetri: 170 cm

Metri: 1,70 m

GreutateKilograme: 70 Kg

Lire sterline: 154 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

38-30-36 inch
Dimensiunea bicepsului14 inch
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului10 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Prietena / ÎntâlniriNici unul
Soția / soțiaNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateInstitutul australian de arte spectacol
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoarea preferatăNegru
Bucătăria preferatăItaliană
Vacanță preferată

Destinaţie

Elveţia
Hobby-uriActorie, dans și călătorie
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 456.000 USD
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Citește și: Matias Reyes (Rapist) Wiki, Bio, Acum, Crime, Vârstă, Familie, Mamă, Valoare netă, Mărturisire, Fapte

Fapte JayR Tinaco

  • Își distrează fanii încărcând imagini precum stilul său de viață personal, fotografii profesionale, imagini de familie și multe altele.
  • El este activ pe platformele de socializare.
  • Îi place să poarte machiaj îndrăzneț și își menține silueta subțire, antrenându-se în mod regulat.
  • Îi place să ia dieta cu legume în regimul său alimentar.
  • Prietena și întâlnirile: În prezent, JayR Tinaco este singur și se bucură la maximum de viața sa de singurătate.
  • Cariera este principala sa prioritate în aceste momente.
  • Niciodată nu a menționat public nimic despre sexualitatea sa.

Citește și: Trisha Meili (Central Park Jogger) Wiki, Bio, Vârstă, Video, Iubit, Înălțime, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found